Oulujoen yhtymäkohdassa mereen sijaitseva Radisson Blu Oulu sai Suomen Best Luxury City Hotel -palkinnon vuotuisessa World Luxury Hotel Awards -äänestyksessä vuonna 2021. Täysin uudistettuna avatussa hotellissa kohtaavat huomioiva asiakaspalvelu ja ensiluokkaiset puitteet.

Radisson Blu Hotel, Oulu - Executive-huoneen ja sviitin makuuhuone
Radisson Blu Hotel, Oulu – Executive-huoneen ja sviitin makuuhuone.

Upea hotelli on nimenomaan sisältä Aamupala kaupungin monipuolisimpia ja kokilta voi tilata haluamansa munakkaan.

Uudistusten jälkeen hotelli onkin saanut hyvää palautetta näköaloistaan, sängyistään, tasokkaasta hotelliaamiaisesta ja saunatiloistaan.

Kaikista hotellin huoneista on näkymä vilkkaalle torille, merelle tai joelle. Sijainti Oulun torin laidalla on poikkeuksellinen keskellä kaupungin tapahtumia. Hotellin keskeinen sijainti on ihanteellinen etenkin kulttuurimatkailijalle, sillä hotelli Oulun Kaupunginteatterin läheisyydessä tarjoaa loistavat puitteet mukavalle kaupunkilomalle.

Bistro Mesu. Kuva Radisson Blu Oulu.

Radissonista löytyy myös oma hotelliravintola. Paikallinen Bistro Mesu tarjoilee klassisia bistroannoksia, juomia ja cocktaileja modernilla otteella. Kesäkuukausina palvelee aurinkoinen terassi merinäköalalla.

TARKISTA SAATAVUUS: Radisson Blu Hotel, Oulu

World Luxury Hotel Awards -palkinto vuosien työstä

World Luxury Hotel Awards -palkintoja on jaettu vuodesta 2006, ja voittajat valitaan matkailijoiden ja alan toimijoiden äänestyksen perusteella.

Radisson Blu Oulu suljettiin vuonna 2019 noin vuodeksi, jona aikana se uudistettiin täysin. Uudistuksen jälkeen sama henkilökunta jatkoi palvelua, joka asiakastyytyväisyydellä mitattuna on ollut jo vuosia Oulun ja Suomen Radisson Blu -ketjun parasta. Hotelli on ollut asiakastyytyväisyyden kärkipäässä myös koko Pohjoismaiden hotellien vertailussa.

– Jo avauksen jälkeen sanoin, että henkilökunta sai nyt arvoisensa puitteet. Henkilöstömme on tehnyt loistavaa työtä vuodesta toiseen. Uudistuksen myötä hotelli ja asiakaspalvelu puhuvat nyt samaa kieltä. Tämä yhdistelmä oli myös palkintogaalassa voittava, hotellinjohtaja Tarja Karvola iloitsee.