Kitchen & Bar Oula ja pohjoisen luonnon ainutlaatuiset maut

Oulan keittiön sydämenä on hiiligrilli, joka antaa ruokiin Lapista tutun tulella kokkaamisen maun. Raaka-aineina käytetään muun muassa kalaa Inarijärvestä, poroa, puikulaperunaa, jäkälää sekä pohjoisen sieniä ja marjoja.

Keittiömestari Janne Nevalainen on palannut juurilleen kotimaisemiinsa Kiiminkiin ja tuonut ruokaideologiansa Oulan keittiöön. Miehen keittiöveitsen jälki näkyy upeimmillaan yllätysmenussa, joka pohjautuu klassisen keittiön selkeyteen, mutta nostaa samalla esiin oulamaisen kekseliäisyyden ja ennakkoluulottomuuden.

Yllätysmenussa käytetyt raaka-aineet ja pohjoisen maut vievät ruokailijan luonnon peruselementtien ja kauneuden lähteille.

Saamen kielen sana ”oula” tarkoittaa tulvavesiä – samaan sanaan perustuu myös kautta aikain virtaavasta joestaan tunnetun Oulun nimi.

Lähde: TableOnline

Katso myös Oulun parhaat ravintolat -poimintomme

Oulun parhaat ravintolat – 10 gastronomista elämystä

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Google.com
9.0
TripAdvisor.fi
9.0
ravintola-oula-ouluKitchen & Bar Oula ja pohjoisen luonnon ainutlaatuiset maut Oulan keittiön sydämenä on hiiligrilli, joka antaa ruokiin Lapista tutun tulella kokkaamisen maun. Raaka-aineina käytetään muun muassa kalaa Inarijärvestä, poroa, puikulaperunaa, jäkälää sekä pohjoisen sieniä ja marjoja. Keittiömestari Janne Nevalainen on palannut juurilleen kotimaisemiinsa Kiiminkiin ja tuonut...