TIEDOTE

Vapaa julkaistavaksi heti

Pala Nomaa Tampereella – Toni Toivasen illallinen ravintola C:ssä 10.11.2016

Marraskuussa Tampereella tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus nauttia illallinen Noman tapaan, kun ravintola C saa kokkivieraakseen neljä kertaa maailman parhaimmaksi valitussa ravintolassa työskentelevän Toni Toivasen.

Toivasen valmistama kuuden ruokalajin menu saa juomakumppaneikseen C:n sommelière-ravintoloitsija Christina Suomisen sekä sommelière Heidi Mäkisen tarkkaan annoksille valikoimat naturalviinit.

Noman keittiötiimissä vuodesta 2013 asti työskennellyt Toivanen tekee kokkivierailuja todella harvoin ja vain sellaisiin paikkoihin, joiden kanssa kokee katsomuksien kohtaavan. Ravintola C:n keittiömestari-ravintoloitsija Ilkka Isotalon ruokafilosofia sopii hyvin yhteen hänen omansa kanssa. C käyttää pitkälti luomu- sekä biodynaamisia raaka-aineita ja suosii pienten lähituottajien antimia. Myös suoraan luonnosta kerättävä villiruoka on suuressa roolissa.

– Olen aina tykännyt Ilkan tyylistä. Koen, että meillä on hyvin samankaltainen ajattelu- ja arvomaailma ruoanlaiton suhteen. Olen todella innoissani, kun pääsen Ilkan ja muun tiimin kanssa samaan keittiöön, Toivanen kuvailee innostuneesti.

Toivanen tulee hyödyntämään menussaan sekä paikallisia että mukanaan tuomiaan raaka-aineita.

– Paikallisista raaka-aineista odotan ainakin Näsijärven muikunmätiä innolla. Tulen keskittymään menussa hyvin paljon kasviksiin sekä mereneläviin, sillä ne ovat minulle tärkeitä. Tuon myös tuliaisia Nomasta, mutta ne saa tulla itse kokemaan ja maistamaan, Toivanen toteaa salaperäisesti.

Tanskan Kööpenhaminassa sijaitseva Noma on valittu neljä kertaa maailman parhaaksi ravintolaksi ja sillä on kaksi Michelin-tähteä. Vakituinen työpaikka Nomassa on monen ravintola-alan ammattilaisen unelma.

Kuuden ruokalajin menu 68 €
Kuuden viinin viinipaketti 58 €

Pöytävaraukset klo. 18.00. Varaukset numerosta 010 617 9760 tai sähköpostilla c@ravintola-c.fi

HUOM! Illallinen on toistaiseksi varattu loppuun. Peruutuspaikkoja kannattaa kysellä.

Lisätietoja:

Christina Suominen, sommelière-ravintoloitsija
Puh. 010 617 9760
christina@ravintola-c.fi

Tiedotteen jakeli:

Ronja Honko, Lifestyle Media Oy