PYYMÄEN OMA

PYYMÄEN OMA

Pyymäen Oma -kahvila Tuomiokirkonkadun kävelykadun varrella puhaltaa uusia tuulia kaupungin kahvilakulttuuriin tuomalla siihen lisää ravintolamaisia elementtejä ja mannermaista tunnelmaa.

Omia konditoria- ja leipomotuotteitaan käyttävää kahvilaa on kehuttu tyylikkääksi ja samalla kotoisaksi. Esimerkiksi viikonloppubrunssin pääruoista voi nauttia kiireettömästi, sillä ne tarjoillaan pöytiin.

Pyymäen leipomo on Pirkanmaan perinteikkäimpiä perheyrityksiä ja sitä pyöritetään jo neljännen sukupolven voimin. Leipurit leipovat joka aamu kahvilassa tarjottaviksi tuoreita leipiä ja konditoriatuotteita.

Tampereen kahvilakorttelien alueella

Tuomiokirkonkatu 32,
Tampere
oma@pyymaenleipomo.fi
050 439 2300
Kotisivut

AVOINNA
ma-pe 7-20, la 9-19, su 10-16

Lounas arkisin 11.00 – 14.00
Aamupala arkisin 7.30-10.00
Brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin 10-14

PYYMÄEN OMA ARTIKKELEISSA

Pyymäen Oman viikonloppubrunssi piristää kaupungin kahvilakulttuuria

Pyymäen Oman viikonloppubrunssi koki keväällä uuden tulemisen kahvilan siirtyessä uusiin remontoituihin tiloihin aivan vanhojen vieressä. Nyt kokin valmistamat pääruoka-annokset tarjoillaan pöytiin ja ruoan kumppaniksi kaadetaan viiniä.
Kakkutilaukset - Pyymäen Oma

[ÄITIENPÄIVÄ] Viimeiset kakkutilaukset verkkokaupasta Pyymäen Omasta noudettuna

Pyymäen Oman viimeiset kakkutilaukset äitienpäivälle pitää muistaa tehdä ajoissa. Perinteikkään leipomon kakkutilaukset voi tehdä kätevästi suoraan myös verkkokaupasta. Tänä vuonna on tilattavissa myös leipomon...
Isänpäivän kakkutilaukset Pyymäen Leipomosta

[ISÄNPÄIVÄ] Viimeiset kakkutilaukset tänään Pyymäen Omasta noudettuna

Pyymäen Oman viimeiset kakkutilaukset isänpäivälle pitää tehdä tänään keskiviikkona 10.11.2021. Perinteikkään leipomon kakkutilaukset voi tehdä kätevästi suoraan verkkokaupasta. Kuvan Kolmen suklaan kakku on täyteläinen juhlapöydän...
Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

NÄYTÄ+

PYYMÄEN OMA KARTALLA

Pyymäen Oma
Tuomiokirkonkatu 32
050 439 2300
  • PYYMÄEN OMA