dream-hotelli-tampere

Edullinen ja siisti majoitus Tampereen keskustassa

Kansainvälisesti mm. luksushostellien sarjassa palkittu Dream Hostel sai kesällä 2014 jatkoa. Tampere-talon vieressä sijaitseva Dream Hostel täydentyi modernilla designhotellilla, kun yläkertaan avattiin kompakti Dream Hotel. Kyseessä on hyvinpalvelevan hostellin ja viihtyisän hotellin yhdistelmä. Dream Hotel ei ole mikään hapuileva viritys vaan palvelukokonaisuus, joka perustuu aitoon vieraanvaraisuuteen ja riisuttuun viihtyisyyteen, josta kaikki turha on riisuttu. Jäljelle on jätetty kaikki olennainen.

dream-hotelli-tampere2

Yrittäjä Ville Virkin tyyliin hotellissa hyödynnetään samaa menestyskaavaa, kuin hänen hostellissaankin. Omiin matkailukokemuksiin ja käytännöllisyyteen virittynyt näkemys korostaa nukkumisen tärkeyttä, siisteyttä ja viihtyvyyttä. Mukana suunnittelussa oli myös palkitut arkkitehdit ideoineen. Tuloksena on syntynyt tyylikäs skandinaavinen, puuta ja luonnonmateriaaleja hyödyntävä puhdaslinjainen muotoilu ja luonnonhenkinen sisustus. Innovatiivisuuttakaan ei ole unohdettu. Oivallinen idea on ollut ikkunattomien huoneiden valaisu kattoikkunalla.

Asukkaalla on tablet-laite ilmaiseksi käytössään

Hotellista ei juuri löydy perinteisiä hotellielementtejä. Huoneissa ei ole televisiota tai minibaaria. Television korvaa huonevarustukseen kuuluva tablettitietokone. Dream Hotel on ensimmäinen hotelli Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaisen tablet-laitteen jokaiseen huoneeseen ilman lisämaksua.

Dream Hotel on ollut alusta asti hyvin suosittu, joten hotellivaraus kannattaa tehdä ajoissa.

Hotellin arvostelut ja varaus

Booking.com

 

Majoitusta tapahtumien keskipisteessä

Edullinen majoitus mahdollistaa suuntautumisen Tampereen yöelämään, ravintoloihin ja tapahtumiin. Hostellin sijainti rautatieaseman läheisyydessä on erinomainen erityisesti tapahtumamatkailijoille, joita kiinnostavat Tampere-talon, Telakan ja Tullikamarin tapahtumat. Aivan läheisyydessä on myös runsaasti ruokapaikkoja ja illanviettopaikkoja.

Hotellin arvostelut ja varaus

Booking.com