Samae Koskinen keikat Tampereella
Samae Koskinen nähdään Tampereella 23.9. levyjulkkareissa.

Samae Koskinen juhlii yhtyeineen seuraavan albuminsa Viima vie julkistusta  Tampereen G Livelabissa perjantaina 23.9.2022.

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Maidstone”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa. Koskisen viimeisin single “Mitä me muistamme” on tältä vuodelta.

Kokoonpano:
Samae Koskinen – laulu, basso
Kelly Ketonen (Anssi Kela, Lemonator, Hybrid Children) – rummut
Okke Komulainen (Liekki, Elastinen, Nylon Beat yms) – koskettimet
Tommi Pietiläinen (Poverty Stinks) – mandoliini

 

Tapahtumat > Keikat


Samae Koskinen (levyjulkkarit)

 pe 23.9.
 21:00
 Hintaluokka: Standard 25 € 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


G Livelab Tampere

G Livelab Tampere
 Puutarhakatu 1
Tampere

 Hotellit läheisyydessä