to 25.4. - su 5.5.
Tampereen ikonisimpiin ravintoloihin kuuluva Salud täyttää tänä vuonna lokakuussa 50 vuotta, ja juhlatunnelmiin ollaan ryhdytty jo koostamalla yhteistyössä ravintolan perustaneen keittiömestarin Hannu Wissin kanssa Saludin espanjalaisista klassikoista juhlavuoden ensimmäisen juhalamenun.
MENU HANNU WISS – 19.3.-5.5.2024
Sopa de Ajo
herkuttelu alkaa perinteisellä espanjalaisella valkosipulikeitolla. Paahdettua valkosipulia, krutonkeja, munankeltuainen ja Hannun mukaan: ”jamon-kinkkua kylkeen, niin tule hyvää”.
( M, pyydettäessä G )
Lustau Amontillado del Puerto de José Luis González Obregón sherry, Jerez
Bacalao de Joser
Väliruuaksi maistelemme Josper puuhiiligrillissä grillattua turskaa ja chorizoa. Kaveriksi pinjansiemen-crumblea sekä sitruunalla maustettua aiolia.
Tiesitkö, että Hannu kuuluu ainoana pohjoismaalaisena turska veljeskuntaan? Kunnianosoitus tälle erinomaiselle kalalle ja herkulliselle annokselle. (L,G)
Jean Leon 3055 Organic Rosé, Katalonia
Solomillo de ternera a la cordobesa
Menun päätähtenä on näyttävä ja maistuva erikoisannos Saludin aikaisemmilta vuosilta.
Matadorin miekassa paistettua härän sisäfileetä konjakilla liekitettynä. Tarjoillaan rehevän peruna-sipulipaistoksen sekä tuhdin punaviinikastikkeen kera. (L,G)
Toro Tempranillo de Salud, Toro
Flan de naranja
Makeksi lopetukseksi tarjoillaan perinteinen espanjalainen paahtovanukas, jonka maustamme appelsiinilla ja tarjoilemme brandy-karamellikastikkeen kera. Perinteinen espanjalainen herkku, jota Hannu suosittelee. (L,G)
Floralis Moscatel Oro, Katalonia
Menu 65€/henkilö
Viinit 39 €/henkilö
LUE LISÄÄ
https://www.salud.fi/50-vuotta/salud-50-vuotta/
Tapahtumat > Ravintolat
Bodega Salud 50-juhlavuosi käynnistyi: Menu Hannu Wiss
to 25.4. - su 5.5.Hintaluokka:
Tapahtumapaikka
Bodega Salud Tuomiokirkonkatu 19 Tampere Hotellit läheisyydessä |
Bodega Salud KOHOKOHTIA
to 25.4. - su 5.5. | Bodega Salud 50-juhlavuosi käynnistyi: Menu Hannu Wiss | Bodega Salud |
---|---|---|
ke 1.5. | Saludin vappu | Bodega Salud |