Huber on uniikki oman tiensä liharavinteli, jonka toiminnan kulmakivet ovat raaka-aineiden korkea laatutaso sekä yksityiskohtia myöten mietitty palvelumalli. Korkealla laatutasolla tarkoitetaan panostuksia raaka-aineisiin etenkin lihatuotannon puolella.
Kaikki ravintolaan tuleva liha on kotimaista lypsykarjalihaa, hevosta ja possua. Liha on hinnoiteltu sadoissa grammoissa ja sitä on tarjolla monessa muodossa ja monessa koossa nälän ja mieliteon mukaan.
NÄYTÄ+
Kypsennysprosessissa hyödynnetään sous vide -tekniikkaa, ja loppusilaus makuun saadaan Inka-puuhiiligrillillä.
Pitkä ruokailutiski avokeittiön ääressä tekee yksinkin ruokailemaan poikkeamisen leppoisammaksi, kun samalla voi tarkkailla keittiössä puuhailevaa henkilökuntaa ja vaikka vaihtaa halutessaan muutaman sanan.
Erityinen palvelumalli koituu ilman pöytävarausta ravintolaan marssivien ruokailijoiden eduksi. Vain puolikasta tilaa on mahdollista varata etukäteen ja puolet täytetään saapumisjärjestyksessä.