Espanjalainen ravintola Bodega Salud on käsite Tampereella, mitä tulee juhlimiseen. Nyt juhlaseurueet etsivät väljyyttä. Ravintolasta löytyykin pienten muutosten myötä hyvät tilat turvavälien pitämiseen.

Saludia perustettaessa ravintolaan haettiin onnistuneesti espanjalaisen kylän tunnelmaa. Etuosan tapasbaarin jälkeen kuljetaan sokkeloisen ravintolasalin perälle, josta löytyvät Saludin suositut loosit. Ne tarjoavat oman suojaisan rauhansa pienimmille seurueille.

Jos juhlaseurue tarvitsee enemmän rauhaa, löytyy katutasosta lisäksi isohko kabinettitila, joka on tarvittaessa jaettavissa kahteen pienempään osaan. Kabinetti mahdollistaa normaalitilassa jopa 40 henkilön tilaisuudet synttäreistä kokouksiin.

Saludin kabinetti - Kabinetit Tampere
Kuvassa alakerran kabinetti, jonka toisesta päästä löytyy videotykki ja kangas, toisesta päästä 52-tuumainen taulu-tv. Etukäteen tilattaessa kabinetteihin saa myös fläppitaulun.

Saludin keittiö toimii toisessa kerroksessa, josta on kulku myös ravintolan parvelle. Nyt parvi on normaalista poiketen avattu käyttöön kaikille.

– Saludissa on tosi hienosti tiloja, mistä olemme itse asiassa tänä aikana saaneet asiakkailta valtavasti positiivista palautetta. Kabinettien lisäksi löytyy tietysti yläkerran parvi, jonne mahtuu 40-50 asiakasta. Parven voi varata privaatiksi isommalle ryhmälle, mutta nyt kun asiakaspaikkoja on rajoitetusti, olemme pitäneet sitä osana ravintolaa. Se on iso ja väljä tila, jossa turvavälien pitäminen onnistuu hienosti. Ja alakerran ravintolasalissa on useita 2-6 henkilön looseja, kertoo ravintolapäällikkö Piia Luoto.

Salud on yksi Tampereen vanhimmista ruokaravintoloista. Sen espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja sujuva palvelu tunnetaan kaukana Suomen ulkopuolellakin. Salud on tunnettu paitsi palkitusta ja maineikkaasta pippuripihvistään, myös Suomen oloissa hyvinkin erikoisten raaka-aineiden tuomisesta asiakkaiden saataville.

Ravintola Salud avoinna itsenäisyyspäivänä
 ma 6.12. 13:00
Ravintola Salud avoinna itsenäisyyspäivänä
Bodega Saludissa itsenäisyyspäivää voi viettää klo 13 alkaen. Ravintola on...