perjantai, 31 maaliskuun, 2023

MAINOS

NANDA DEVI

Nanda Devi on jälleen avoinna ravintolassa syömiseen. Take away -ravintolana  edelleen myös!

Intialainen ravintola Nanda Devi kerää koolle terveellisen ruoan ystävät. Laadukas intialainen ravintola rakentaa arkisin suositun lounaspöydän ja illalla intialaisen juhlapöydän, joka on katettuna koko viikonlopun.

Intialaiseen tapaan laajaa valikoimaa täydentää à la carte -lista, jolta löytyy tandooriuunilla valmistettuja perinteisiä intialaisia ruokia sekä kokin erikoisuuksia.

Intialaisperheen omistama, Tampereella pitkään toiminut ravintola on autenttinen paikka tutustua kiehtovaan intialaiseen ruokakulttuuriin, joka tarjoaa makuelämyksiä niin liharuokien kuin kasvisruoan ystäville.


Nanda Devi muissa medioissa

Nanda Devi on valittu City-lehden suuressa ravintolaäänestyksessä parhaimmaksi maailmankeittiöravintolaksi vuosina 2013 ja 2014. Tamperelaisen lukijaäänestyksessä Nanda Devi oli paras kasvisravintola vuonna 2013. Aamulehti arvioi Nanda Devin 4,5/5. Kesällä 2014 Kauppalehti antoi arvioi Nanda Devin lounaspaikkana 4/5.

[mapsmarker marker="64"]

NANDA DEVI ARTIKKELEISSA

Nanda Devi on mausteinen ja jogurttinen

Näsilinnankadulla runsaan mausteisia makujaan viljelevä Nanda Devi on aito intialainen ravintola, joka tarjoaa paljon valinnan varaa niin kasvissyöjille kuin lihaisienkin annosten ystäville.

INTIALAINEN RAVINTOLA NANDA DEVI
Näsilinnankatu 17, 33210 TAMPERE
03 213 0935
  • NANDA DEVI
  • NANDA DEVI
  • NANDA DEVI