Ravintola Kattilan samettiverholla erotettu avokabinetti löytyy aivan Tampereen keskustasta, Keskustorin kulmilta. Pikkuravintolan kabinettitila on värikkäästi vanhoilla huonekaluilla sisustettu kaarevaikkunainen kulmahuone, josta avautuu näkymä rauhalliselle Hallituskadulle.

Ravintola Kattilan kabinetti Tampereen keskustassa, aivan Keskustorin kulmilla
Ravintola Kattilan kabinetti Tampereen keskustassa, aivan Keskustorin kulmilla

– Kattilan vahvuudet voi kiteyttää kolmeen sanaan: ruoka, viini ja tunnelma, kuvailee ravintolapäällikkö Jani Keränen.

Suosittu kabinettitila toimii parhaiten 10-14 henkilön seurueille soveltuen monenlaisiin juhliin synttäreistä pikkujouluihin ja yritystilaisuuksiinkin. Pöytämuotoina tilassa voidaan toteuttaa kaksi joko 6 hengen pöytää tai yhtenäinen pitkä pöytä 10 hengelle.  

– Noudatamme takuumyyntikäytäntöä, joka riippuu viikonpäivästä ja ajankohdasta. Eli annamme mielellämme tarjouksen aina tapauskohtaisesti. Emme kuitenkaan veloita erikseen tilavuokraa silloin, kun takuumyynti täytyy. Nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että jos asiakas haluaa kolmen ruokalajin illallisen ja ruokajuoman, on se meille riittävä takuumyynti, Keränen valottaa.

Pöytämuotoina tilassa voidaan toteuttaa kaksi 6 hengen pöytää, tai yhtenäinen pitkä pöytä 10 hengelle.  

– Suunnittelemme tilaisuudet toiveiden mukaan huomioiden kaikki asiakkaan tarpeet. Isoimmille seurueille, ryhmäkoon ollessa 10 henkilöä tai yli, suosittelemme ryhmämenua ja ateriavalinitoja etukäteen.

KABINETTI SOVELTUU HYVIN: äitienpäivä, isänpäivä, itsenäisyyspäivä, pikkujoulut, kokoukset, syntymäpäivät, yksityistilaisuudet, …
HYVÄ TIETÄÄ: Koko ravintola on mahdollista varata yksityistilaisuuksiin. Silloin ravintolaan mahtuu maksimissaan 40 henkilöä. 

Lue lisää Kattilan kabinetista ja tutustu ryhmämenuun ravintolan omilla sivuilla.