Hopealinjojen ravintolatoimenjohtaja Anette Mellin (kesk.) iloitsee mahdollisuudesta laajentaa Hopealinjojen ympärivuotista ravintolatarjontaa. Hopealinjoilla on ennestään ravintoloita laivoillaan sekä Viikinsaaressa.

Hopealinjat on ostanut korttelin päässä Laukontorin satama-alueesta sijaitsevan Pikkubistro Kattilan liiketoiminnan. Vastikään laskettelukeskus Mustavuoressa avattavasta rinneravintolasta kertonut Hopealinjat laajentaa siis ravintolatoimintaansa edelleen.

– Olemme jo pidemmän aikaa kartoittaneet mahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme elämyksiä monipuolisesti ympäri vuoden, ja Pikkubistro Kattila sopii linjaamme täydellisesti, Hopealinjojen toimitusjohtaja Mari Vuorinen avaa kauppojen taustoja.

– Pikkubistro Kattila täydentää ravintolatarjontaamme mainiosti niin sijaintinsa, ruokafilosofiansa kuin ravintoloiden palvelukysynnän vuodenaikavaihteluiden suhteen.

Hopealinjat laajentaa toimintaansa strategiansa mukaisesti tavoitteenaan kehittää Pirkanmaan ja Hämeenlinnan järvimatkailua ja monipuolistaa sisävesisatamien palveluita ja toimintaa.

Lähiruokaa ja kotimaisia makuja

Hopealinjojen ravintoloiden makumaailmasta vastaava ravintolatoimenjohtaja Anette Mellin iloitsee mahdollisuudesta laajentaa Hopealinjojen ympärivuotista ravintolatarjontaa.

– Kullakin ravintolallamme on oma vahva identiteetti, mutta perusfilosofia niiden kaikkien takana on sama: tarjoamme lähellä tuotettua herkullista ruokaa, Mellin painottaa.

Korttelin päässä Hopealinjojen Laukontorin satamapaikasta sijaitseva Pikkubistro Kattila on tullut tutuksi makumaailmastaan, joka ammentaa inspiraationsa luomu- ja lähiruoasta.

Hopealinjojen ravintolat laivoilla ja Viikinsaaressa tarjoilevat modernia, konstailematonta suomalaista ruokaa. Ruokalistoilla näkyvät kotimaiset raaka-aineet, paikallisten tuottajien tuotteet ja Viikinsaaren ravintolassa jopa tuoreet maut omasta yrttitarhasta.