– Tampereen keskusta kehittyy vauhdilla urbaanimpaan suuntaan. Me haluamme olla mukana tässä kehityksessä ja tarjota elämyksiä, joihin ihmiset ovat jo tottuneet Euroopan kaupunkilomillaan, Olympia-korttelista tuttu ravintolapäällikkö Eero Koiranen kertoo.

Olympia-korttelin, Kaijakan ja Aloha Ramenin joukot yhdistävät voimansa ja avaavat Rautatieaseman Pendolino-tunneliin uudenlaisen ravintolakokonaisuuden. Bonker Moodcourt sisältää kaksi keittiötä, baarin sekä yökerhon.

Konseptin takana on ryhmä tuttuja nimiä tamperelaisista ravintoloista. Uuden kokonaisuuden tarkoituksena on tarjota fast casual -hengessä ruokaa, jollaista kaupungissa ei toistaiseksi ole ollut tarjolla, sekä tuore vaihtoehto kaupungin yökerhotarjontaan.

– Mielestämme aika on kypsä Tampereen ensimmäiselle rehelliselle, 100% vegaaniselle mättöruokaravintolalle, toteaa ravintola Muusan keittiömestari Sonja Valkeala.

Bonker Moodcourtin toinen keittiö tarjoaa aitoja meksikolaisia tacoja. Konseptista vastaa mm. Cafe Pispalasta, Aloha Ramenista sekä Ohana Grillestä tuttu yhdysvaltalainen Tam To.

– Tampereen keskusta kehittyy vauhdilla urbaanimpaan suuntaan. Me haluamme olla mukana tässä kehityksessä ja tarjota elämyksiä, joihin ihmiset ovat jo tottuneet Euroopan kaupunkilomillaan, ravintolapäällikkö Eero Koiranen kertoo.

Kokonaisuus sidotaan yhteen molempia ravintoloita palvelevalla cocktail-baarilla. Illan tullen tila muuntautuu yökerhoksi, joka mahdollistaa pikkutuntien vieton joko rennosti pöydän ääressä tai tanssilattialla.

– Pyrimme pois mitä isot edellä, sitä pienet perässä -mentaliteetista. Tahdomme mennä rohkeasti ja rehellisesti omalla tyylillä niin ruoan, juoman kuin palvelunkin suhteen, toteaa Koiranen.

– Tuntuu siltä, että Ruman jälkeen keskustan tällä puolella ei ole oikein ollut sopivaa yökerhoa heille, jotka tahtovat viettää rentoa iltaa mukavassa miljöössä. Usein on tehtävä ehdoton valinta baarin ja tanssipaikan välillä. Me tahdomme tarjota mahdollisuuden molempiin.

Bonker Moodcourt avataan Ratapihankatu 39:n entisen Food Stationin tiloihin marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Projektin taustalla on ketjuista vapaa paikallinen ryhmä, joka vastaa myös paikan tilasuunnittelusta ja markkinoinnista täysin tamperelaisin voimin.