MAINOS
Purebite pisti listansa uusiksi ja laati samalla myös lounaalle lämpöisiä salaatteja. Wokkirintamallakin on pöhinää Khao Phadin muodossa. Uutukaisia ovat...
Ravinteli Pork & More on vastannut kaikkien pyhäsyömäilijöiden huutoon ja pitää putiikin auki jokaisena helmikuun sunnuntaina mässäilymielessä. Porkki röhkii...
HUOM! Tämä ravintolatapahtuma on vanhentunut. Tiedustele ravintolasta mahdollista ennakkotilausta. Perjantai-iltaisin Purebitesta kuuluu pok pok! Silloin nimittäin keittiömestari-ravintoloitsija May Pansod pääsee...
Ravinteli Pork & More on vastannut kaikkien pyhäsyömäilijöiden huutoon ja pitää putiikin poikkeuksellisesti auki sunnuntaina 29.11. mässäilymielessä. Porkki röhkii...
Yleisön pyynnöstä Purebite tarjoilee nyt sunnuntaisin brunssilautasta, jolle on koostettu herkkupaloja ravintolan ruokatarjonnasta.
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Arto Rastaan Pop Up -Hurlumhei on neljä päivää, neljä erilaista 5 euron pop up -päräytystä. Street foodia, keittiömestarin parhaita...
Tiesitkö, että Itsenäisyydenkadun Bar Burrito vinssaa veikeästi burritoja viereiselle Klubille? Klubin terassilla paistatellessa voi siis haukkailla menemään niin isoja kuin uusia pikkuisiakin burritoja.
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Laatuoluita syvän etelän makujensa kanssa tarjoileva Pork & More on nyt saanut oman nimikko-oluen. 24.3.2015 alkaen Porkin hanasta valutellaan todellista juoma- ja keittiöosaamisen yhdistämisen rakkaustuotosta, sillä ravintolapäällikkö Helena ”Hellu” Kangasluoma on luonut oluen itse sopimaan juuri ravintolan ruoille.
Aleksanterinkadun sykkeessä oleva ravinteli Pork and More avaa jatkossa myös ovensa lounasaikaan tiistaista perjantaihin. Itse asiassa muutos entiseen on huomattavasti suurempi, koska ruokaa on tarjolla koko päivän kello yhdestätoista eteenpäin maanantaita lukuun ottamatta.
Välimäki-rintamalla uutta! August von Trappessa työskentelevä Markus Rosenberg ponnahtaa Helsinkiin kokkaamaan uuteen Rikhard von Trappeen ja pikkuiseen Välimäkeen. Työskentely kovan luokan fine dining -ravintolassa antaa työssään tinkimättömälle Markukselle tilaisuuden näyttää kyntensä. Samoin osallistuminen Top Chef -kilpailuun.