mikapekka 2 copyRavinteli Pork & More on vastannut kaikkien pyhäsyömäilijöiden huutoon ja pitää putiikin poikkeuksellisesti auki sunnuntaina 29.11. mässäilymielessä. Porkki röhkii tuolloin klo 16-21. Ja mahdollisesti muulloinkin, mikäli kysyntää piisaa.

– Ensin alkuun olemme toki kokeiluluonteisesti auki sunnuntaina, mutta ilman muuta jos löytyy kysyntää, niin miksi ei jatkettaisi. Nyt annetaan asiakkaille mahdollisuus äänestää jaloillaan asiasta. Omasta aktiivisuudesta tarvitsee antaa täydet pisteet Porkin Tamelle ja Timolle, jotka halusivat kokeilla asiaa ja organisoivat tämän ensimmäisen sunnuntaiaukiolon, ravintoloitsija Mika Roito kiittää.

Päivän menuvaihtoehdot ovat sopivaiset sunnuntaitunnelmiin sekä -oloihin, olivat ne millaiset hyvänsä. ”Iso rapula” sisältää pekoni-juustopurilaisen, coleslaw’ta sekä chiliranut, kun ”Perusrapula” taas on Iberico-ribsejä, röstiperunoita ja coleslaw’ta.

Kyseisten herkkujen lisäksi tarjolla on myös snacksejä ja muita pääruokia saatavuuden mukaan. Palanpainikkeeksi osuvin on tietenkin olut, ja kaikkia hanatuotteita valutellaankin 6 euron hintaan. Porkki on auki su 29.11. klo 16-21.

MENU

”Iso rapula”: Bacon & Cheese Burger, coleslaw sekä chilifries 20e

tai

”Perusrapula”: Iberico Ribs, hash browns sekä coleslaw 18e

 

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Pork and More, mikapekka
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY