lammaskebab bar burrito kohokohdat

Arto Rastaan Pop Up -Hurlumhei on neljä päivää, neljä erilaista 5 euron pop up -päräytystä. Street foodia, keittiömestarin parhaita muistoja maailman ääristä: Jenkeistä, Aasiasta, Pohjoismaista ja Afrikasta.

Tapahtuma aloitettiin tiistaina klo 11.30 ja se jatkuu perjantaihin asti. Joka päivä on myynnissä 100 todella kohtuullisesti hinnoiteltua annosta. Parina ensimmäisenä päivänä annokset myytiin loppuun rivakkaan tahtiin.

arto rastas bar burrito kohokohdat– Tiistaina meillä oli korealainen burgeri, keskiviikkona afrikkalaissävytteinen lammaskebab, torstaina on amerikkalainen tomaattikeitto sekä toast ja perjantaina pohjoismaista katuruokameininkiä, Rastas luettelee.

Kebab sekä burger vähän eksoottisemmin maustettuina ovat Rastas mukaan varmasti ne syötävät, joita tullaan jatkossakin näkemään paitsi liikkuvissa herkkukojuissa ja -kieseissä, myös kiinteissä katuruokapaikoissa. Varmaankin myös Hämeenkadun Bar Burritossa.

KOTISIVU

Paikka Itsenäisyydenkatu 2, Bar Burriton tila Pakkahuonetta vastapäätä.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
arto rastas 2 bar burrito


Tiesitkö, että Bar Burrito lopettaa tässä toimipisteessä, sillä se on saanut uuden paikan Stockmannia vastapäätä.

Lue lisää: Uudenlainen Bar Burrito Hämeenkadulle – burgereita, pizzaa, hodareita

Bar Burritosta saa nyt myös pienempää suuhunpantavaa, sillä isojen burritojen lisäksi saatavilla on myös pikkuisempaa mallia oleva Baby Burrito. 5 euroa kustantava burrito sopii mukavaisesti myös perheen pienimpien purtavaksi tai aikuiselle pikkunälkään haukattavaksi.

 

bar burrito kohokohdat