Kulinaarinen Instituutti, Arto Rastas opettaa

Kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Sellainen, jonne ihan kuka tahansa voi mennä oppimaan ruoanvalmistusta. 20 vuotta myöhemmin Helsingin Kulinaarinen Instituutti on jo käsite. Ruoka ja ruoanvalmistus kiinnostavat ihmisiä enemmän kuin koskaan. Niin myös Kulinaarisen Instituutin inspiroivat ja rennot kurssit.

– Kun Gero ja Eero aloittivat, ei Suomessa kotikokkien ollut mahdollista opiskella ruoanlaittoa oikeastaan missään muualla kuin koulujen kotitaloustunneilla. Se, että keittiömestari demonstroi menun ja sen jälkeen oppilaat valmistavat sen, oli jotain aivan uutta ja hyvin innostavaa, Kulinaarisen Instituutin omistaja ja opettaja Arto Rastas kertoo…

LUE LISÄÄ HELSINKI-OSIOSTAMME: Jo 20 vuotta rentoa yksityistä kokkikoulua – Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä!