MAINOS
Koti TEEMANA Kulinaarinen Instituutti

TEEMANA: Kulinaarinen Instituutti

Keittiömestarit Arto Rastas ja Kim Palhus saivat kunnian suunnitella Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Suomen virallisen nimikkomenun, jota kokataan suurlähetystöissä ympäri...
Lempäälän Villa Hakkarissa uppoudutaan kastikkeiden saloihin 5.5. Helsingin Kulinaarisen Instituutin kaikille avoimella kastikekurssilla. Kyseinen kurssi ollut valikoiman suosituin jo...
Ravintolaillallinen yritys- tai kaveriporukalla on rento ja mukavainen kokemus, mutta yhteinen kokkailukurssi on mielenkiintoinen vaihtoehto valmiiseen pöytään istumiselle. Lempäälän Villa Hakkarissa järjestetään Helsingin Kulinaarisen Instituutin kursseja ryhmille tilauksesta.
Kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Sellainen, jonne ihan kuka tahansa voi mennä oppimaan ruoanvalmistusta. 20 vuotta myöhemmin Helsingin Kulinaarinen Instituutti on jo käsite.
Viikonlopun Supermessujen Viinimessuilla on mahdollisuus kurkistaa sekä molekyylikokkaukseen että eteläafrikkalaisiin makuihin Tiiliholvin huippukokkivierailun tyyliin.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä