purebite top fuel kohokohdat
Top Fuelilta on saatu pullorivistöön myös hurmaavan kuiva omenasiideri, joka soittelee mukavasti yksiin aasialaistyylisten makujen kanssa. Vaikkapa paistettua, chilipestoista halloumia sisältävän salaatin.

Purebite pisti listansa uusiksi ja laati samalla myös lounaalle lämpöisiä salaatteja. Wokkirintamallakin on pöhinää Khao Phadin muodossa. Uutukaisia ovat myös Pyynikin Käsityöläispanimon sekä Top Fuelin oluet.

purebite annokset kohokohdatThai-wokit ovat saaneet niin palavan suosion, ettei listaa niiden osalta uskallettu juuri muuttaa. Mutta lisää uskaltaa aina laittaa, siksipä uutuutenna wokkirintamalle tärähtää Khao Phad eli annoksellinen keittiömestari-ravintoloitsija May Pansodin tyyliin taituroitua paistettua riisiä ja omavalinteisella pääraaka-aineella, liha- tai kasvisvaihtoehdolla.

– Wokit ovat olleet erittäin suosittuja. Tulisuusasteen saa valita itse asteikolla hotti, hotimpi, hottis, ravintoloitsija Markus Pajunen kuvailee.

Valikoimaan uutuutena tupsahtaneet lämpimät lounassalaatit puolestaan ovat mausteisen makurikkaita olematta tulisia. Ajatus lämpimistä lounassalaateista sai kipinänsä pakkasista.

– Monet asiakkaat olisivat halunneet tilata lounaalla salaatin, mutta toisaalta kylmänä päivänä teki mieli syödä jotain lämmintä. Teimme siis valikoimaan nopeasti valmistuvia lämpöisiä salaatteja.

purebite annokset 4 kohokohdatUudistuneen ruokalistan salaattivalikoimassa on nyt makuja ja proteiinipitoisuuksia moneen makuun, kuten esimerkiksi erittäin lihaisa, äijäsalaatiksi tituleeraattu Red Meat, eli nautaa, possua, papuja sekä raejuustoa sisältävä tuhti mutta aterioitsijaansa silti ähkyksi muuttamaton makupakkaus. Paistettua halloumia sisällään hellivä annos chilipestoineen, oliiveineen ja kurpitsansiemenineen on ehdotonta hittiainesta hiukan kevyemmällä saralla.

Myös kylmissä salaateissa on napakoita uutuuksia, kuten Lihanjalostamo Willgrénin Wanhanajan Meetwurstia, raejuustoa ja avokadoa sisältävä muhevainen annos. Paikallisia makuja löytyy myös Ahlmanin Gabriel-juustoa sisältävästä salaatista.

purebite wursti kohokohdat
Wursti-salaatissa on runsaasti Wigrenin Wanhanajan Meetvurstia.

Kanateriyaki oli Purebiten viime kesän todellinen hittiannos. Sitä jäätiin kovasti kaipailemaan ja tunnustaapa Pajunen myyneensä sitä niin sanotusti tiskin alta kaikkein kovimmille faneille.

– Eräskin asiakas sanoi, että se on paras yksittäinen annos, jonka hän on koskaan syönyt, Pajunen paljastaa.

Nyt teriyakisiivekkään saanti on onneksi turvattu, sillä se on pyrähtänyt listalle vakituiseen valikoimaan.

Pienpanimo-oluita laajalla skaalalla – tarkoin valikoituja viinejä edullisesti

Pure Bite PyynikinJuomavalikoima on venähtänyt messevän maltaiseksi. Valikoitavissa on lukuisia uusia laatumaltaisia niin Pyynikin Käsityöläispanimon kuin Top Fuelinkin juomaskaalasta. Olut taipuu thaimaalaisten ruokamakujen kaveriksi vallan mainiosti.

Myös viinejä on valikoitavissa monipuolisesti ja nyt myös aikaisempaa edullisemmin. Purebiten viinilistan koostamisessa ja annosten makuihin sovittelemisessa on alusta asti käytetty apuna kovan luokan ammattilaisia. Erinäisissä sommelier-kisoissa valtaisan voitokas ravintola C:n Heidi Mäkinen on ollut valitsemassa myös nykyisen listan viinejä.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Pure Bite oluet

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Purebiten ravintoloitsija toimittaa sinne minne Wolt ja Foodora eivät ylety

Aasialaisella twistillä salaattiannoksia ja wokkeja kokkaavan Purebiten ruokia saa tekstiviestillä kotiovelleen kauempanakin Tampereen keskustasta – mutta vain keskiviikkona. Keskiviikkotoimitukset jatkuvat vielä vaikka ravintola avaakin...

Purebite: Ruokalähetit ovat nyt todella tärkeitä ja tekevät arvokasta työtä

Ravintola Purebite elää muiden kaupungin ravintoloiden tapaan jännittäviä aikoja, mutta monista epävarmuustekijöistä huolimatta tilanne on vielä toistaiseksi ollut hallittavissa. Poikkeuksellisen suositussa lounaspaikassa ruokatoimitusten menekki...

Purebite juhlii 5-vuotistaivaltaan synttäritarjouksin – ”Olemme onnistuneet luomaan ilmiön!”

May Pansodin ja Markus Pajusen Purebite on pyörinyt Aasian ja pohjolan makuja miksaten jo viiden vuoden ajan. Vaikka hyppy ravintolayrittäjyyteen aikanaan hiukan hirvitti, palkittiin...