RAVINTOLA DABBAL

RAVINTOLA DABBAL

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia. Konstailematonta lappilaista ruokaa ja tunnelmaa.

dabbal kuusi koivu kohokohdat

Yliopistonkatu 44, Tampere

Aamiainen ma-pe 6:30-10, la-su 7:30-11:30, 16-22:30

Lounas ma-pe 11-13:30

À la carte ma-pe 17-22:30, la 16-22:30

Dabbal a la carte avoinna:
ma-pe 17-22:30, la 16-22:30

UUTTA! Sunnuntaisin 18-21 (SunnuntaiBistro-menu)

AAMUPALA LOUNAS MENU VARAA PÖYTÄ SOITA: 040 731 1004 @ WWW FB

Toggle Directions

RAVINTOLA DABBAL ARTIKKELEISSA

Kaupungin kesäkeidas on Tampereen uusin ravintolakeskittymä: Sorsapuiston ravintolat esittäytyvät

Jos Sorsapuistoa pitäisi kuvailla, se on vähän niin kuin Central Park tai Lontoon Hyde Park, muttei siellä päinkään. Tamperelaisia kaupunkilaisia näkee piknikillä, ottamassa aurinkoa, nautiskelemassa...
video

Maailman parhaat raaka-aineet ja puhtain ilma myös Ravintola Dabbalin ylpeyden aiheita

Lapin luonto, puhtaat raaka-aineet, porot, tunturijärvien kalat, marjat ja sienet ovat pääosassa kaikissa Lapland-hotelliketjun keittiöissä. Lappi on kieltämättä suomalaisille suuri ylpeyden aihe ja on hienoa,...

Lapin maut lempivät saksalaisia huippuviinejä Dabbalin Viinintekijöiden Menulla

Kitchen & Bar Dabbal operoi yhdessä Vindirektin ja saksalaisten huippuviinintekijöiden kanssa niin menestyksekkään viinintekijäillallisen, että sen viini- ja annosantimista nautiskelua päätettiin jatkaa ravintolassa toukokuun...

RAVINTOLA DABBAL TAPAHTUMISSA

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
040 7311 004
aamiainen, lounas ja a la carte
ravintola.tampere@laplandhotels.com