RAVINTOLA DABBAL

RAVINTOLA DABBAL

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia. Konstailematonta lappilaista ruokaa ja tunnelmaa.

dabbal kuusi koivu kohokohdat

Yliopistonkatu 44, Tampere

Aamiainen ma-pe 6:30-10, la-su 7:30-11:30, 16-22:30

Lounas ma-pe 11-13:30

À la carte ma-pe 17-22:30, la 16-22:30

Dabbal a la carte avoinna:
ma-pe 17-22:30, la 16-22:30

UUTTA! Sunnuntaisin 18-21 (SunnuntaiBistro-menu)

AAMUPALA LOUNAS MENU VARAA PÖYTÄ SOITA: 040 731 1004 @ WWW FB

Toggle Directions

RAVINTOLA DABBAL ARTIKKELEISSA

Lapin maut Dabbalin bliniviikoilla ja blini-tastingissa 2.3.2019 asti

Yliopistonkadulla Lapland Hotels Tampereen yhteydessä sijaitsevan ravintola Kitchen & Bar Dabbalin odotetuilla bliniviikoilla 15.1.-2.3.2019 tarjoillaan perinteisellä reseptillä valmistettuja tattariblinejä. Voissa paistetut blinit saavat kruunukseen smetanaa, sipulia,...

Kaskis maisteltavissa Dabbalissa marraskuun loppuun asti

Suomen Gastronomien Seuran myöntämän Vuoden ravintola 2018 -tittelin Kaskikselleen keittänyt Erik Mansikka kävi keittiömestarivierailulla Lapland Hotels Tampereen Kitchen & Bar Dabbalissa. Mansikka maakaroi Dabbalin...

Vuoden ravintola Kaskiksen Erik Mansikka kokkaa Dabbalissa 6.10. – Kaskismenu voimassa marraskuun loppuun

Yliopistonkadulla Lapland Hotels Tampereen yhteydessä kovaa kokkaava ravintola Kitchen & Bar Dabbal saa vieraakseen yhden Suomen ykköskokeista. Turkulaisen Kaskiksen ravintoloitsija ja keittiömestari Erik Mansikka nimittäin saapuu...

RAVINTOLA DABBAL TAPAHTUMISSA

 to 25.4.
Kahden viinintekijän winemakers' dinner Dabbalissa
Rheingaun viinialueella sijaitsevan viinitalo Georg Breuerin Theresa Breuer sekä Moselin...
RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
aamiainen, lounas ja a la carte
ravintola.tampere@laplandhotels.com