maissipuuro-pork
Artikkeli päivitetty 26.1. Julkaistu 15.1.

Uusi lounaspaikka Tampereella

Aleksanterinkadun sykkeessä sijaitseva Pork and More avaa nykyään ovensa jo lounasaikaan tiistaista perjantaihin. Itse asiassa muutos entiseen on huomattavasti suurempi, koska ruokaa on tarjolla koko päivän kello yhdestätoista eteenpäin maanantaita lukuun ottamatta.

salaattiannos-pork– Tarkoituksena on tarjota päivällä erilainen tuote mitä iltaisin on totuttu nauttimaan. Keskitymme tietysti liikeidean mukaisesti savustukseen, mutta tuomme rinnalle tuoreet lisukkeet, kuten salaatit, kasvikset ja maailmalla niin trendikkäät puurot, Salmelan Pekka kertoo. Kyseessä ei kuitenkaan ole tavallinen kaurapuuro, vaan esimerkiksi Manchego-juustolla, ravunpyrstöillä, savustetulla tomaatilla ja pikkelöidyllä paprikalla ryyditetty maissipuuro.

Myös ruokaisia salaatteja valikoimassa on. Harkitut ja Porkin tyyliin sopivat makuyhdistelmät kukkivat sielläkin. Runsaslihaisessa kanasalaatissa on mukavaisesti etikkaisia ja hapokkaita makuja mukana, sopivasti suutuntumaa ja pikkuisen potkua.

– Halusimme erillisen päivätuotteen, joka tuo jaksamista ja hyvän olon tunteen vatsaan. Illalla on tarjolla sitten taas tuhdimpaa, lihaisampaa ja hiilihydraattipitoisempaa.

Porkissa on siis jatkossa tarjolla erillinen päivätuote, jota on saatavilla kello 16 asti. Mutta mikäli joku mielii haukata esimerkiksi ribsejä päivälläkin, niin kuulemma sekin onnistuu.

Mika Roito uskoo lounasaikaan saatavilla olevan tuotteen houkuttelevan uutta potentiaalista asiakaskuntaa.

maissipuuro2-pork– Kysyntä päivätuotteelle on ollut kova ja uskomme päivä tarjonnan tuovan meille täysin uutta asiakaspontentiaalia, joka vielä aikaisemmin ei ole Porkissa päässyt nauttimaan. Samalla toivomme saavamme paremmin lävitse ajatuksen Porkin rennosta roolista – poiketa voit syömään, kun nälkä yllättää.

Päivälista tulee vaihtumaan viikottain ja samalla Porkki aloittaa uuden elämän myös iltalistan kanssa. Ruokien kiertoon panostetaan entisestään ja halutaankin tuoda tarjolle myös iltaisin joka viikko jotain uutta. Sekä päivä- että iltavalikoiman ruokaa voi napata helposti mukaan niin lounasruoaksi työpaikalle kuin kotiinkin.

Lisää juttua blogin puolella: Siivet ja Sarvet – Pork and More on oodi possulle

Kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

salaatti-porkKOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY