MAINOS

Etusivu Teemat Huber

Teema: Huber

Viisi Tähteä -media on päräyttänyt jälleen ilmoille listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Odotetulle 50:n parhaan listalle ylsi tänäkin vuonna Tampereelta 3 ravintolaa: ravintola C 21., Kajo 29. ja Huber 32. Voittajakaksikko on sama kuin viime ja edellisvuonnakin: Palace on ykkönen ja toiseksi tuli BasBas. Kolmatta sijaa pitää viime vuoden tapaan Savoy. Listan...
Ravinteli Huberin juomatuotteesta vastaamaan on hiljattain saatu Henna Kolehmainen. Salin puoli juomakavalkadeineen onkin suomenmestaruustason osaavissa otteissa, sillä Kolehmainen voitti 31.10.2021 Vuoden Tarjoilija -kisan. Vaikka moni tunnistaa Kolehmaisen ennen kaikkea fine dining -ravintoloiden saleista, on hän kartuttanut osaamistaan hyvin erilaisissa paikoissa ainutlaatuisesta lounasravintolasta legendaariseen yökerhoon. Erilaiset tarjoilija- ja sommelier-kisat ovat yksi...
Henna Kolehmainen, Vuoden tarjoilija 2021
Ravinteli Huberissa nykyisin työskentelevä Henna Kolehmainen on tuttu kasvo useista Tampereen huippuravintoloista. Keittiön ja salipuolen ammattilaisten suomenmestaruuskilpailut käytiin Viinikylässä Helsingin Messukeskuksessa 29.–30.10.2021.  Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmainen kertoo olevansa iloisesti yllättynyt kilpailun voitosta ja odottavansa innolla tulevaa edustusvuotta. – Olo on edelleen hämmentynyt. Kun palkintojenjakotilaisuudessa pronssimitali oli mennyt Matias Pietariselle ja hopea...
Ravinteli – Huber from Liveo.fi on Vimeo. Lue myös https://kohokohdat.fi/tampere/aitosiidereita-muhkeita-oluita-harrastajien-herkkuja-huber-kaataa-laatua-laseihin/
Huom! Juttu julkaistu alkuperin syyskuussa 2019 Ravinteli Huber on lihaa, olutta, viiniä, siideriä sekä hyvää palvelua, mutta ennen kaikkea elämys, jossa ruoan ja juoman yhdistämisestä ei tehdä vaikeaa. Valitse ruokaa, josta tykkäät ja sille juomaa, josta tykkäät. Ei se sen kummallisempaa ole. Viinin lisäksi myös aitosiideriä ja olutta on. Juoma-asioista...
Viisi Tähteä -media on julkaissut jälleen listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Odotetulle 50:n parhaan listalle ylsi tänä vuonna Tampereelta 3 ravintolaa: ravintola C 13, Kajo 26 ja Huber 30. Voittajakaksikko on sama kuin viime vuonnakin: Palace on ykkönen ja toiseksi tuli BasBas. Kolmannelle sijalle nousi Savoy. Äänestysperusteluissa kautta linjan painottui asiakaspalvelun merkitys. Listan ravintoloista...
Ravinteli Huberissa hevosen suosio on kirmannut suorastaan säkenöivän suuriin mittasuhteisiin. Ravintolan alkumetreiltä asti valikoimassa ollutta kotimaista hevosenlihaa päätyy aina vain useammille lautasille monessa muodossa tartarista pihviin ja lihatastingiin saakka. – Asiakkaat ovat kyllä löytäneet hevosen todella isosti. Tilaamme Liha Hietaselta ja Paijalta kaiken hevosen, mitä vain saamme. Ja kaikki menee...
Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa. Koska kaikkihan sen tietävät, että puuhiililä grillaamalla ja savustamalla lihaan, kalaa, äyriäisiin ja myös kasviksiin saadaan mahtava savun ja grillauksen maku sekä veden kielelle herauttava tuoksu. Los Pollos – Vartaassa pyörii mehevä kana katraineen Grillailun...
Moni ravintolatiimi on operoinut kekseliäitä noutoruokakeinoja koronakriisin keskellä. Ruoan tyylilajikin on saattanut vaihtua täysin. Nyt mennään poikkeuksellisin ja kenties rouheammin antimin, mutta mausta ja laadusta tinkimättä. Ruokaa myydään niin takaoven kautta, marketin palvelutiskistä kuin drive-in-tyyliin auton ikkunoistakin. Ja nekin ravintolat, jotka ovat ovensa ja keittiönsä sulkeneet, myyvät edelleen lahjakortteja...
Viisi Tähteä -media on julkaissut jälleen listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Odotetulle 50:n parhaan listalle ylsi tänä vuonna Tampereelta 4 ravintolaa: ravintola C 11, Huber 24, Bertha 25 ja Kajo 30. Tampereen kainalosta, Kangasalta, sijalle 34 kiri ravintola Paakari. Voiton vei Palace, toiseksi tuli BasBas – Baskeri & Basso Bistro ja kolmannen sijan sai...
Ravintoloiden pääsiäisherkut kiitävät koteihin! Olemme koonneet tälle sivulle pääsiäisen 2021 take away -tarjontaa. Viime keväänä suuri osa pääsiäisruoista myytiin loppuun, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Moni ravintola myy nyt ruokaa mukaan sekä kuljetettuna. Pääsiäisen seutuun tarjolla on myös teemaan sopivia juhlamenuja ennakkotilauksesta. Nyt viimeistään kannattaakin jättää kokkaaminen ammattilaisille ja nauttia...
Ravinteli Huber on saanut ohjastajikseen uuden ravintolapäällikön ja keittiömestarin. Kisavoitokas juomataituri Kata Shecter ja dry age -antimista hullaantunut Tomi Kinnunen pitävät huolta vieraistaan niin lypsylehmin, hevosin, possuin kuin niille sopivin juominkin. Kuopion ravintolakentän kasvatti ja alan kisakentiltä tuttu Shecter on saapunut Huberin ravintolapäälliköksi. Tampereelle maineikas juomataituri vainuttiin ja napattiin Veljekset...

MAINOKSET

Ravintola Tampere – Saivo Kitchen & Bar
banneri-ihku-baari-tampere