ravinteli-bertha-made2

ravinteli-bertha-madeNyt sitä saa! Nimittäin madetta Berthan tapaan. Mateen saatavuus tuntuu olevan tänä talvena hiukan epävarmaa ja haasteellista, joten mikäli matikkaa mielii maistaa, kannattaa porhaltaa paikalle pian.

Vaikka Berthassa raaka-aineen lautasella saamaa muotoa ei menussa ilmoitetakaan, on made loistavana liemikalana päätynyt likimain aina lautasille samassa ja epäilemättä parhaassa kyseisestä eväkkäästä laadittavassa muodossa, madekeittona.

Mateesta saatava liemi onkin Pekan mielestä erittäin maukas, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Keitossa pystytään luonnollisesti hyödyntämään mateesta liemen lisäksi kaikki liha ja myöskin maksa, mikä on äärimmäisen hyvää.

Teksti: Ronja Honko
Kuvat: Lifestyle Media Oy
ravinteli-bertha-madekeitto
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Ravintola LiV

50 Parasta Ravintolaa -listalla Tampereen seudulta seitsemän ravintolaa – mukana kaksi uutta nousijaa

50:n parhaan listalle ylsi Tampereen seudulta 7 ravintolaa, kolme enemmän kuin viime vuonna. Tampereen parhaat ravintolat ovat Kajo 18, Huber 28, Hella ja Huone 33, LiV 41, Bertha 42, Apaja 46 ja Kangasalta Paakari, 49.

Berthan Kirsi Seppänen on Suomen Paras Sommelier 2021 – Kultaa ja pronssia Tampereelle

Ravinteli Berthan saliosaaja Kirsi Seppänen taituroi tiensä The Best Sommelier of Finland 2021 sponsored by Wines of Germany -kilpailun voittoon. Suomen Paras Sommelier -kisan...

”Better than sex”-risottokoulu, huippukokkien kotiruokaa, leipäjuurta, ravintola-annoksia marketista – Ravintolat ideoivat uusia herkullisia keinoja...

Moni ravintolatiimi on operoinut kekseliäitä noutoruokakeinoja koronakriisin keskellä. Ruoan tyylilajikin on saattanut vaihtua täysin. Nyt mennään poikkeuksellisin ja kenties rouheammin antimin, mutta mausta ja...