Nyt sitä saa! Nimittäin madetta Berthan tapaan. Mateen saatavuus tuntuu olevan tänä talvena hiukan epävarmaa ja haasteellista, joten mikäli matikkaa mielii maistaa, kannattaa porhaltaa paikalle pian.
Vaikka Berthassa raaka-aineen lautasella saamaa muotoa ei menussa ilmoitetakaan, on made loistavana liemikalana päätynyt likimain aina lautasille samassa ja epäilemättä parhaassa kyseisestä eväkkäästä laadittavassa muodossa, madekeittona.
Mateesta saatava liemi onkin Pekan mielestä erittäin maukas, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Keitossa pystytään luonnollisesti hyödyntämään mateesta liemen lisäksi kaikki liha ja myöskin maksa, mikä on äärimmäisen hyvää.
Teksti: Ronja Honko
Kuvat: Lifestyle Media Oy
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY