markus 2

markus-rosenberg-trappeVälimäki-rintamalla uutta! Tällä hetkellä Tampereen August von Trappessa työskentelevä Markus Rosenberg singahtaa Helsinkiin kokkaamaan uuteen Rikhard von Trappeen ja pikkuiseen Välimäkeen. Työskentely Hans Välimäen kovan luokan fine dining -ravintolassa antaa työssään tinkimättömälle Markukselle tilaisuuden näyttää kyntensä. Samoin osallistuminen Top Chef Suomi -kilpailuun.

Hans Välimäen gastropub Rikhards uudistuu Rikhard von Trappeksi Tampereen suositun August van Trappen vanavedessä. Samalla Markus siirtyy sinne sekä naapuriravintola Välimäkeen töihin. Mies odottaa mielenkiinnolla fine dining -ravintolan haasteita.

– En ole ihan huipulla vielä tehnytkään mitään. Siinä pitää olla tosissaan, vaikka se onkin kivaa. Pienistä asioista tulee suuria. Kovalla innolla lähden sinne tekemään.

markus-rosenberg 2Top Chef -kisasta uusia kokemuksia

Uusien haasteiden nälkä vie Markuksen myös Top Chef -kisaan, joka on uudistunut lähes täysin. Nyt kilpailumuotona on kaksintaistelu. Jokaisessa jaksossa kaksi arvostettua kokkia kisaa kolmessa taitoa ja tietoa vaativassa tehtävässä, ja kokonaispisteet ratkaisevat paikan finaalissa. Kun Markusta pyydettiin mukaan ja Hans osallistumaan kannusti, ei vastausta tarvinnut kovin kauan pähkäillä.

– Otan kilpailun uutena kokemuksena ja hienona mahdollisuutena. En ole kovin kilpailuhenkinen, mutta mielenkiintoista siitä varmasti tulee.

Top Chef Suomi alkaa 11.3. klo 21 SUBilla.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY