MAINOS
Pikkubistro Kattila on kohahduttanut Tampereen ravintolakenttää jo ennen avaamistaan. Viimeisen päälle suunnitellun bistron ja syksyllä avattavan kokkikoulun takana on kansainvälinen ja ammattitaitoinen tiimi, joka tahtoo tehdä maukasta ja laadukasta hyvän olon ruokaa luonnonmukaisista raaka-aineista.
Kattila on nyt avannut ovensa ja kasariensa kannet. Bistro yhdistää niin sisustuksessaan kuin ruoissaankin modernia ja perinteistä.
Monet paikat pistävät sunnuntaisin brunssipöydän pystyyn, mutta Pikkubistro Kattila tarjoaakin lauantaisin brunneria, brunssin ja dinnerin pöytiin tarjoiltavaa yhdistelmää.
Yleisön pyynnöstä Purebite tarjoilee nyt sunnuntaisin brunssilautasta, jolle on koostettu herkkupaloja ravintolan ruokatarjonnasta.
Ravinteli Pork & More on vastannut kaikkien pyhäsyömäilijöiden huutoon ja pitää putiikin auki jokaisena helmikuun sunnuntaina mässäilymielessä. Porkki röhkii...
Purebite pisti listansa uusiksi ja laati samalla myös lounaalle lämpöisiä salaatteja. Wokkirintamallakin on pöhinää Khao Phadin muodossa. Uutukaisia ovat...
Laatuoluita syvän etelän makujensa kanssa tarjoileva Pork & More on nyt saanut oman nimikko-oluen. 24.3.2015 alkaen Porkin hanasta valutellaan todellista juoma- ja keittiöosaamisen yhdistämisen rakkaustuotosta, sillä ravintolapäällikkö Helena ”Hellu” Kangasluoma on luonut oluen itse sopimaan juuri ravintolan ruoille.
Aivan Koskikeskusta vastapäätä avannut Purebite täyttää vatsat raikkaasti sekä maukkaasti. Lounaasta iltaan asti palveleva ravintola on raikas uutuus kaupungin ravintolakartalla.
Kun iskee sormin kiinni possuun Porkissa, on tunne keskiaikaispitoisen riehakas. Nyt on lupa mässäillä! Paikka on tehty juuri sellaiseksi kuin missä ravintoloitsijat Pekka Salmela ja Mika Roito itsekin viihtyisivät: jenkkihenkinen omilla linjoilla, ruoka sellaista, mistä miesten perheet ja työkaverit ovat saaneet nauttia jo vuosia.
Vietä mukava ilta kaveriporukalla porisevan hot pot -padan äärellä! Purebiten uudistuneet, valmiit hot pot -setit ovat tarjolla päivittäin henkilömäärän...
Arto Rastaan Pop Up -Hurlumhei on neljä päivää, neljä erilaista 5 euron pop up -päräytystä. Street foodia, keittiömestarin parhaita...
Arto Rastaan värikäs ruokapysäkki Bar Burrito avaa vappuaattona Keskustorin laidalla. Ruokatarjonnan ohella juomapuolikin on kohdallaan: suut pistetään burriton lisäksi myös margaritalle.