Baarit

KIEVARI KAHDET KASVOT
Kauppakatu 14
Puh. 050 581 8282
ma 16-22 (02), ti-to 16-24 (02), pe-la 15-02, su suljettu

Kahdet Kasvot on 1995 perustettu olutravintola, jonka hanoissa virtaa sesonkien mukaan vaihtuva juomavalikoima. Useita oluita ja vähintään kahta eri siideriä löytyy hanoista, pulloista kymmenittäin erilaisia oluita ja parikymmentä siideriä.

TELAKKA
Tullikamarin aukio 3, 33100 TAMPERE
03 2250 723
Avoinna ma-ti 11-24, ke-to 11-01, pe 11-03, la 12-03, su 13-24

Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

ARTHOUSE CAFE KEHRÄSAARI
Kehräsaari, Tampere
‭050 575 7665
ma-to 11-22, pe 11-02, la 12-02, su 12-19

Boheemi baarimainen kahvila Arthouse Cafe Kehräsaari tarkoittaa hyvää synergiaa Niagara-elokuvateatterin kanssa, omaperäistä leffapurtavaa ja tietenkin laatujuotavaa.

DELI 1909
Puutarhakatu 11
050 441 1722
ke-to 16-23, pe-la 16-02, su-ti suljettu

Deli 1909 on runsaasta juomavalikoimastaan tunnettuun gastropub-perheeseen kuuluva rento vaihtuvan valikoiman viinibaari.

INEZ TAPAS BAR & SIDRERIA
Pellavatehtaankatu 19, 33100 TAMPERE
03 225 5331
ti-to 16-22, pe 14-02, la 14-02

Tapasbar Inez on tasokkaita tapaksia sekä erilaisia espanjalaisia juomia tarjoileva aito tapasbaari. Pieniä suupalamaisia tapaksia voi napostella iltaa istuessa tai valita hieman isompia, jaettavaksi tarkoitettuja annoksia, jotka taltuttavat suuremmankin nälän.

MUUSA
Satakunnankatu 10, 33100 Tampere
010 526 8610
ma-to 16-00 (02), pe 16-04, la 13-04, su 12-00 Keittiöma-pe 16-22, la 13-22, su 16-22 (brunssi 12-16)

Olympia-korttelin gastrobaarihenkinen ravintola Muusa on kerännyt kehuja makukarnevaaleihin asti yltävästä ja kasviksia monipuolisesti hyödyntävästä ruoastaan. Lihaisiakaan antimia ei silti ole Muusassa unohdettu.

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
040 7311 004
aamiainen, lounas ja a la carte

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.