Gastropub Soho

Tamperelainen brittipubi rakastaa jalkapalloa ja on tunnettu curry-ruoistaan ja muista perinteisen englantilaispubikeittiön herkuista.

Otavalankatu 10, Tampere

AVOINNA

ma-to 15-02, pe 11-02, la 12-02, su 14-02
Keittiö avoinna joka päivä klo 23 asti

Brittiläinen Gastropub Soho on leppoisa olutravintola ja sporttipubi, jossa on alusta asti tarjottu myös ruokaa. Tiskin takana valmistuvat niin englantilaistyyliset pubiherkut kuin hampurilaisetkin. Vahvasti jalkapallon ympärillä elävässä Sohossa on viikonloppuisin dj:n soittamaa klubimusiikka sekä torstaisin tietovisa.

Erityisesti peli-iltoina ruuhkautuvassa Sohossa on reilusti aitoa Lontoolaispubin tuntua ja mittava olut- ja siiderivalikoima. Tunnettu ravintola on erityisesti hyvästä Britti bitterivalikoimastaan. Rauhallisimpina hetkinä Soho on mukava paikka rentoutumiseen ja vaikkapa lehtien lukemiseen.

Ruokapaikkana Soho on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan. Täyslihamakkaraa, curry-ruokia ja tietysti tunnetuimpia perinteisen englantilaispubikeittiön herkkuja on saatavilla rennolla otteella ja asiakasystävälliseen hintaan.

Kikkeripöytä ja tarvittavat seurapelit löytyvät talon arsenaalista.

Gastropub Soho avattiin 6.10.2004 Tampereen omaan Sohoon, eli Kyttälän kaupungiosaan. Ravintola täyttää 20 vuotta vuonna 2024.

GASTROPUB SOHO ARTIKKELEISSA

Gastropubit Tampere: Rentoa brittitunnelmaa Sohossa

Gastropub Sohossa Tampereen Kyttälässä syöminen on ylirentoa ja simppeliä. Paina pöytäsi numero mieleen ja tilaa ruokasi ja juomasi baaritiskillä. Annokset tuodaan pöytääsi, jonka ääressä Sohossa...
MATKAILIJAN JA LÄHILOMAILIJAN VINKIT Tapahtumapaikat ja nähtävyydet lähellä
Ravintolalle ominaisia ruokia ja keittiötyyli

KARTALLA

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä