Viiniravintolat

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
Puh. 020 7669 061
ma-pe 11-23(24), la 15-24

Tiiliholvi on tasokas, maineikas ja erittäin tunnelmallinen kellariravintola kaupungin sydämessä.

RAVINTOLA LIV
Laukontori 6 B, Tampere
050 435 0082
ti-to 16-23, pe 16-24, la 16-24, su 12-16

Tyylikästä mutta mutkatonta laaturaaka-aineista laadittua ruokaa lupaava LiV toimii Laukontorin laidalla. Myös ravintolan juomapuoli on ammattitaidolla operoitu, sillä yksi ravintoloitsijoista on mm. maineikkaan Tiiliholvin hovimestarina pitkään toiminut Mika Lintula. Tampereelle palannut Montgomery Dahl on tunnettu Hella & Huone -ravintolan ensimmäisenä ravintoloitsijana.

HENRIKS
Satamakatu 7, 33200 TAMPERE
ti-pe 11-21, la 12-22, su-ma suljettu

Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.

KULTTUURIRAVINTOLA KIVI
Keskustori 2, 33100 TAMPERE
(03) 2160 242
Avoinna iltapäivästä keskiyöhön

Tampereen Teatterissa toimiva Kulttuuriravintola Kivi on rento seurustelu- ja ruokailuravintola, jossa on usein myös vapaamuotoista ja keveää kulttuuritarjontaa.

TRATTORIA TAMMERIN PUISTO
Satakunnankatu 13
+358 35 6971 327
mai-to 11-22, pe 11-23, la 12-23, su suljettu

Trattoria vie tamperelaiset aitoon italialaiseen tunnelmaan. Paikalla on aikaisemmin ollut Tammerin puiston kesäterassi ja sen vieressä Solo Sokos Hotel Tammerin kellarissa yleisöltä piilossa pidetty keittiö. Nyt vanhasta keittiöstä on rakennettu viinikellarimainen, rento ruoka- ja illanviettoravintola.

FRANS & MARIE BISTRO
Sokos Hotel llves Hatanpään valtatie1, 33100 Tampere
ma-ti 11-22, ke-la 11-23, su 13-19

Frans & Marie Tampere sijaitsee Ilves-hotellin yhteydessä. Bistrohenkisen ranskalaisravintola on uudistunut entisestä Fransmanni-konseptistaan raikkaalla ja modernilla tavalla ja saanut hyvän vastaanoton.

RAVINTELI HUBER
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
Avoinna ma 16-24, ti-pe 11-24, la 13-24, su suljettu

Huber on puhdasverinen pihviravintola, jossa panostetaan kunnon lihaan. Kaikki ravintolaan tuleva liha on suomalaista rotukarjaa, ja liha leikataan lihasahalla paikanpäällä erilaisiksi ja erikokoisiksi pihveiksi ynnä muiksi lihaherkuiksi.