Finlaysonin Palatsi

Finlaysonin Palatsin suosituin ateriakokonaisuus on huolella valmistettu kolmen ruokalajin menu. Sesonkeja myötäilevä ruoka valmistetaan parhaista raaka-aineista.

Kuninkaankatu 1, 33210 Tampere

AVOINNA

pöytävarauksesta tai tarjouspyynnöstä kaiken kokoisille seurueille [Saman päivän varaukset puhelimitse]
Terassi avoinna kesäkaudella säävarauksella

Huolella remontoitu palatsi soveltuu erinomaisesti näyttävien hää-, perhe- ja yritysjuhlien järjestämiseen. Eurooppalaistyylinen keittiö täyttää vaativimmatkin toiveet ammattitaidolla ja raaka-aineina käytetään paljon myös kotimaisia raaka-aineita suomalaisista metsistä.

Finlaysonin Palatsin puistoterassi on Kauniin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.

ERITYISTÄ

ilmainen asiakaspysäköinti | puistoterassi | liikelounaita omassa rauhassa ilman tilavuokria | suomalaisia raaka-aineita

FINLAYSONIN PALATSI ARTIKKELEISSA

Finlaysonin puisto – Wilhelm von Nottbeckin puisto

Finlaysonin Palatsin puistoravintola on Tampereen kätketty kesäkeidas

Finlaysonin Palatsin puistoterassi palvelee tänä kesänä uudistuneena ja viikonloppuisin soi myös musiikki. Kesä toi myös terassilistalle uusia annoksia. – erassi on täysipainoisesti avoinna joka päivä säiden...

Finlaysonin Palatsin puistoterassilla uusia annoksia ja kuplivia sekä vaahtokukkaisia juomia

Finlaysonin Palatsin terassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.

FINLAYSONIN PALATSI TAPAHTUMISSA

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla
NÄYTÄ+

Ravintolalle ominaisia ruokia ja keittiötyyli

KARTALLA

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä