Finlaysonin Palatsin pihalta löytyy reilusti parkkipaikkoja asiakkaille.
Finlaysonin Palatsin pihalta löytyy reilusti parkkipaikkoja asiakkaille.

Ilmainen pysäköinti – edullisempi ruoka kiireettömästi

Etsiipä sitten lounasravintolaa tai illallisravintolaa, kannattaa muistaa, että Tampereen keskustasta löytyy useita ravintoloita, joihin on vielä helppoa autoilla ja vieläpä pysäköidä ilmaiseksi. Tunnin katupysäköinti maksaa ydinkeskustassa kuitenkin 3,20 euroa tunnilta ja pitkällä kahden tunnin lounaalla tuplat, eli 6,40 euroa. Tähän voi lisätä vielä lisäkulut. Pysäköintiä vaikeuttaa myös, se, että autoa ei voi jättää katuparkkiin yli kahdeksi tunniksi aivan ydinkeskustassa.

Finlaysonin Palatsilla Tammerkosken yläjuoksulla on omat asiakkaille ilmaiset parkkipaikat aivan Tampereen keskustassa. Lounasaikaan tarjolla on myös business-lounas ja kesällä puistoravintola lehtipuiden katveessa.

Myös keskustan laitamilta löytyy mukavia ruokapaikkoja. Ravintola Heinätorin takaa löytyy kiekkopaikkoja, joiden ansiosta ruokaan voi satsata enemmän pysäköintimaksujen sijaan. Kesällä ravintolan suojaisa terassi on kukkien koristama ja toisaalta taas sisällä ei ole liian kuuma, sillä talossa on vilvoittava ilmastointi.

Toiselta puolelta kaupunkia Tampere-talon takaa löytyy suosittu ja perinteikäs ravintola Coussicca. Myös sen edustalla pysäköinti on ilmaista.

Hintavertailu: Autoilijan lounaspaikat Tampereella

Hinnat 12.7.2016

Finlaysonin Palatsin kabinetit ovat mainioita paikkoja viettää kiireetön business-lounas. Auto on parkissa ravintolan pihassa. Tiesitkö, että Finlaysonin Palatsilla kabineteista ei peritä ruokailijoilta erillistä vuokraa.
Finlaysonin Palatsin kabinetit ovat mainioita paikkoja nauttia kiireetön business-lounas. Auto on parkissa ravintolan pihassa. Tiesitkö muuten, että Finlaysonin Palatsilla kabineteista ei peritä ruokailijoilta erillistä vuokraa.

Finlaysonin Palatsi
Päivittäin vaihtuva kolmen ruokalajin liikemieslounas, 26,00
Lisäksi kesäisinä päivinä terassilla tarjoillaan brasserielistalta mm. olutleipää, hot dogia, kanaleipää sekä salaattiannoksia.

Ravintola Heinätori
Pääruoat alk 18,00. Ravintola avataan klo 12.

Coussicca
Liharuoat alk. 17,20 ja kala- ja kanaruoat kuten lihaisat salaatit alk. 16,90

Hyviä ravintoloita on keskustan laitamilla runsaasti. Näiden lähettyviltä löydät pysäköintikiekkopaikat kohtuulliselta etäisyydeltä: Gastropub Tuulensuu, Ravintola Pyy, Izakaya Nomu, Ravintola Dabbal, Hella & Huone. Tarkistathan ravintoloiden aukiolot ravintoloiden kotisivuilta.