Vuoden Olutravintolaksikin valittu Konttori on mielenkiintoisten oluiden paraatipaikka Tampereella Kyttälän ravintolakeskiössä. Siellä onnistuu myös kaupunki-illanvieton oivallinen aloitus, eli porukalla toteutettu oluttasting, joka vie mukaansa maltaisten ihmeelliseen maailmaan.

Olutravintola Konttorin tastingit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Yksi ravintolan valttikorteista on 12 henkilölle mitoitettu sauna, joka on helppo varata online-verkkopalvelun kautta. Saunontaan niin haluttaessa yhdistettävä oluttasting suunnitellaan yhdessä talon henkilökunnan kanssa.

– Moni tykkää tilata meiltä oluttastingin nimenomaan saunomisen yhteyteen. Ennen kuin mennään löylyihin, istutaan hetki ja jutellaan oluesta ja maistetaan hieman olutta, Antti Hannula kuvailee.

Parhaita tilanteita tastingissa ovat ne, kun asiakkaat oivaltavat oluista jotain aivan uusia elementtejä.

Seurueet ovat yleensä joko mies- tai naisporukoita, sillä erillisiä osastoja miehille ja naisille ei ole.

Oluttastingeja pidetään Konttorilla tasaisin väliajoin ja niissä tutustutaan panimoihin oluiden takana, eri oluttyyleihin ja mielenkiintoisiin oluisiin. Työhönsä maltaisella innostuksella suhtautuva Hannula metsästää alati tarjontaan sellaisia oluita, joita ei muista baareista löydy. Parhaita tilanteita tastingissa ovat ne, kun asiakkaat oivaltavat oluista jotain aivan uusia elementtejä.

– Moni saa ahaa-elämyksen ja sysäyksen olla rohkeampi pääsemään ulos normaalista saunaolutmuotistaan.

Tastingiin väljemmin viikolla ja viikonloppuisin iltapäivällä

Oluttouhussa kuluu aikaa helposti tunnista puoleentoista. Otollisin aika tastingille lauantaina klo 15, mikä on myöhäisin aika aloittaa tapahtuma viikonlopun vilkkaimpana päivänä. Viikolla seesteisempään aikaan tasting on helpompaa järjestää myös muina ajankohtina.

Saunat Tampere | Konttorin Sauna