Ravintola Kajo
Kajon keittiössä vuollaan villisti Villit & Gyros -pop upissa tulevana viikonloppuna. Kuvat: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Villit ja Gyros by Kajo pop up -teema saa jatkoa kahtena sunnuntaina,  25.4. ja 2.5.2021. Kaukaisen Kreikan klassikkoherkun ja lähellä tuotetut huippuraaka-aineet saa silloin halutessaan mukaan tai lautaselleen Kajo-ravintolan ollessa avoinna klo 13-18. HUOM! Villit ja Gyros by Kajo -menu tarkentuu vielä.

Villit ja Gyros by Kajo pop up -teema sai alkunsa 16.4. Ravintolaan on hankkia päräytetty gyros-kone, joten Villit ja Viinit -take awayna on saatavilla talon omaa gyrosta! Kyseisen ruokahyvyyden erikoisasiantuntija on itseoikeutetusti Kreikan saarilta kotoisin oleva Kajon keittiöguru Panagiotis ”Panos” Lykoudis.

– Kaiken keskiössä on Paijan tilan possu, johon ollaan ideoitu suomalaisen metsän makuja mahdollisesti esimerkiksi havuöljyglaseerauksella. Possunniskasta valmistettu gyros tarjoillaan itseleipomamme perunarieskan, fermentoidun kaalin, pikkelöidyn kurkun sekä hapatetun kerman kanssa, kertoo Kajon metsämielinen keittiötaituri Veli-Matti Lampinen.

Paijan erittäin väljätilaisessa pihattosikalassa possut pääsevät tonkimaan ja pötköttelemään olkikarsinoissaaan sekä ulkoilemaankin melkeinpä vuoden ympäri.

Kajon sekä Villit ja Viinit -viinibaarin ravintoloitsijat Marko Simunaniemi (vas.), Vellu Lampinen ja Panos Lykoudis.

– Paijan tila on ollut yhteistyökumppanimme melkein toimintamme alusta asti. Siellä eläimillä on hyvät oltavat. Vapaasti ja eettisesti kasvanut possu on ykkösasia.

Raaka-aineet saapuvat ravintolaan suoraan ilman välikäsiä ja Lampinen iloitseekin myös tiiviistä yhteistyöstä tuottajien kanssa.

– Gyroksesta on saatavilla myös vegeversio, joka tehdään herkullisista portobellosienistä ”shawarma-tyyliin”, lisää Lampinen.

 

Lue lisää ravintolasta

 

Tapahtuma > Ravintolat


[PE-LA ] Villit ja Gyros by Kajo [TILAUS KÄYNNISSÄ]

 pe 16.4. – la 17.4.

 Hintaluokka: Menu  Nettikauppa
 Tapahtuma verkossa

 

 

Tapahtumapaikka


Villit ja Viinit

Kajo & Villit ja Viinit 
 Rautatienkatu 12
Tampere

 Hotellit läheisyydessä