Oletko aina halunnut kokeilla, millaista on kokata oikeassa ravintolassa oikeille asiakkaille ihan muina keittiömestareina? Siihen tarjoutuu yllättävä tilaisuus, sillä Arthouse Cafe Kehräsaaren keittiö on mahdollista vallata sunnuntaisin. Nyt kovan luokan kotikokit tai vaihtelua kaipaavat ammattilaiset kehiin!

– Hygieniapassi pitää olla ja tulee näyttää, että itse tuotujen raaka-aineiden kylmäketju on kunnossa. Ei tarvitse olla ammattilainen, mutta saa olla, ravintoloitsija Christina Suominen kertoo.

Kukin kokki tuo lähtökohtaisesti itse paikalle omat raaka-aineensa ja saa itse myös tuoton valmistamastaan ja myymästään ruoasta. Arthouse Cafe Kehräsaaren henkilökunta taas vastaa juomamyynnistä ja -tarjoilusta.

Keittiövaltaus on paitsi tuhannen taalan paikka testata omaa osaamistaan ravintolakeittiön ohjissa, myös veikeä tilaisuus haastaa taitava kotikokkikaveri näyttämään annoskyntensä.

– Yhteyttä voi ottaa vaikka saman tien. Sitten vaan aletaan suunnitella ja laitetaan tapahtumaan, Suominen toteaa iloisesti.

Idea keittiövaltauksesta kypsyi hissukseen Suomisen mielessä erinäisten kokkausintoisten kommenttien muhennoksena. Virallinen alkupulpahdus tapahtui kuitenkin Suomisen vävyn toimesta. Hänet tullaankin varmasti näkemään yhtenä keittiövaltaajana.

Taksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Ravintoloitsija Christina Suominen tarjoaa innokkaille keittiötaitureille tilaisuuden kokeilla ravintolakeittiön pyörittämistä. Arthouse Cafen Kehräsaaren köökki on vallattavissa sunnuntaisin.