Kajo kokkaa lähiruokaelämyksen Ahlmanin puutarhan sivuvirroista

    [TAPAHTUMA ALKANUT JA MAHDOLLISESTI MENNYT]
      TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU


      pe 9.9.   18:00
      Ravintola Anna | Hallilantie 24, Tampere | iCal

    Ravintola Kajo kokkaa yhdessä AhlmanEdun opiskelijoiden kanssa 9.9.2022 kaikille avoimen illallisen Ravintola Annassa. Neljän ruokalajin menukokonaisuuden valmistamisessa hyödynnetään Ahlmanin puutarhan lähiraaka-aineita ja tilakokonaisuuden sivuvirtoja sekä hävikkiä.

    Ravintola Anna on jälleen upean ravintola- ja keittiömestariyhteistyönä laadittavan illallisen puitteina, kun pöytiin tarjoillaan kasvispohjainen ja hävikkiteemainen neljän ruokalajin menu. Makujen ja mielenkiintoisten raaka-aineiden takana ovat Kajon Veli-Matti Lampinen ja Teemu Ovaska yhdessä Ahlmanin ravintola- ja cateringalan opiskelijoiden kanssa.

    Opiskelijoita Ahlmanin puutarhalla. Menukokonaisuuden valmistamisessa hyödynnetään Ahlmanin puutarhan ja tilakokonaisuuden sivuvirtoja sekä hävikkiä. Kuva: Kohokohdat

    – Aloittelimme jo viime syksynä yhteistyötä puutarhasta vastaavan Oskari Pikkaraisen ja opiskelijoiden kanssa. Ahlmanin opiskelijaporukka on ollut todella kiinnostunutta, motivoitunutta ja innostunutta, Lampinen kiittelee.

    Yhteistyöstä kovan luokan ravintolan kokkien kanssa saa opin lisäksi herkästi myös uskallusta suunnata ravintoloihin työharjoittelujaksoille keräämään lisää oppia sekä kokemusta. Niihin vaativampiinkin paikkoihin.

    – Nyt kun muistelen omaa opiskeluaikaani, olisin kaivannut juuri tällaista ravintolayhteistyötä, Lampinen tuumaa.

    Niin loppuhuipennuksena tarjottavan illallisen kuin koko yhteistyö- ja oppimiskokonaisuuden taas mahdollistavat ympäristöjärjestö Dodo ry:n Kaikki käyttöön -hanke sekä kestävään ruoantuotannon muutokseen keskittyvä FUSILLI-hanke.

    Illan menu on kasvispohjainen ja mahdollista toteuttaa myös vegaanisena.

    Kaikki Käyttöön x Ravintola Kajo x AhlmanEdu
    Hinta: 35 €/hlö (maksu paikan päällä)
    Varaa paikkasi: myynti@ahlman.fi / 050 3833 944. Ilmoitathan varausta tehdessäsi osallistuvan henkilömäärän ja mahdolliset ruoka-ainerajoitteet/ruokavaliot.

    Teksti ja kuvat: Kohokohdat.fi, Lifestyle Media Oy

    Ravintola Annassa on järjestetty useasti aikaisemminkin illallistilaisuuksia, joissa opiskelijat pääsevät näyttämään osaamistaan niin salin kuin keittiönkin puolella. Kuva: Kohokohdat

    Tapahtumat > Ravintolat


    Kajo kokkaa lähiruokaelämyksen Ahlmanin puutarhan sivuvirroista
      pe 9.9.
      18:00
      Hintaluokka: 35 €  
      Tapahtuma verkossa

    Tapahtumapaikka


    Ravintola Anna Ravintola Anna
     Hallilantie 24
    Tampere

    Hotellit läheisyydessä

    Tiesitkö? Ahlmanilla voi myös majoittua.

    www.ahlman.fi/kauppa/majoitus

    Ravintola Anna KOHOKOHTIA

    Ilmoita tapahtuma tästä