KAJO

KAJO

Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä. Suomalaisista luonnonraaka-aineista ammentavasta keittiöosaajasta, Välimeren alueen Michelin-kokista sekä isännöivän palvelun salitaiturista koostuva ravintoloitsijakolmikko laittaa tuulemaan sekä lautasilla koreasti.

LISÄÄ

Rautatienkatu 12, Tampere
ma-pe 16-(00), la 14-(00)
VARAA PÖYTÄ MENU SOITA: 050 329 8044 @ WWW FB

RAVINTOLA KAJO ARTIKKELEISSA

TO 14.11. | Paul-Etienne Saint Germain -samppanjat Kajon viinintekijäillallisella

Kajoon saapuu viinitaituriväkeä Ranskasta mukanaan kuninkaallisen kuplivaiset juomat! Maineikkaat Paul-Etienne Saint Germain -samppanjat valtaavat ravintolan illallispöydät torstaina 14.11.2019. Tarjolla on säkenöiviä samppanjoita sekä annosmakujen kokonaisuus sesongin antimista. Marko...

Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten

Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa. Koska kaikkihan sen tietävät, että puuhiililä grillaamalla...

Kajo ja Kurjen tila yhteistyöhön – Raaka-aineet suoraan viljelmiltä Kajon keittiöön

Ravintola Kajo ja vesilahtelainen Kurjen biodynaaminen tila ovat aloittaneet ystävyys- ja yhteistyötoiminnan tilan monipuoliset tuotteet ja ruokakulttuuri keskiössään. Jatkossa Kurjen tilalta tulee Kajon keittiöön...

RAVINTOLA KAJO TAPAHTUMISSA

 to 14.11. 19:00
Paul-Etienne Saint Germain -samppanjat Kajon viinintekijäillallisella
Kajoon saapuu viinitaituriväkeä Ranskasta mukanaan kuninkaallisen kuplivaiset juomat! Maineikkaat Paul-Etienne...

LISÄÄ

RAVINTOLA KAJO KARTALLA

Toggle Directions
RAVINTOLA KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044
ma-pe 16-(00), la 14-(00)
Sähköposti: kajo@kajoravintola.fi
  • KAJO