Luonnon lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.
NÄYTÄ+Ravintoloitsijakaksikko Veli-Matti Lampisen ja Marko Simunaniemen kaiken tekemisen pohjana on rohkeus uskaltaa kokeilla ja luoda uutta. Oodi luonnolle -menukokonaisuus rakentuu aina kunkin hetken parhaiden saatavilla olevien paikallisten raaka-aineiden ympärille. Niistä rutistetaan kaikki irti, inspiroidutaan niiden käsittelystä syntyvien sivuvirtojen monipuolisuudesta sekä rajattomista käyttömahdollisuuksista. Viini-, olut- sekä alkoholittomien juomien valikoima on jatkuvasti muuntautuva kirjo pientuottajien taidonnäytteitä.
Katso myös sisarravintola Villit & Viinit.
RAVINTOLA KAJO ARTIKKELEISSA
Kovan luokan keittiömestarit liha-asialla – dry aged -pihattopossua ravintolakeittiöihin
Joint by Joint Meat Corp. on kahden keittiöammattilaisen pyörittämä raakakypsytettyihin lihoihin erikoistunut yritys. Polttoaineena toimii palo kehittää uutta ja jalostaa hyvästä huikeaa.
Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten
Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa.
LOS POLLOS BAR & GRILL RAVINTOLA DABBAL RAVINTOLA SAIVO BODEGA SALUD RAVINTELI HUBER RAVINTOLA PUISTO KAJO RAVINTELLI BERTHA
LOS POLLOS BAR & GRILL RAVINTOLA DABBAL RAVINTOLA SAIVO BODEGA SALUD RAVINTELI HUBER RAVINTOLA PUISTO KAJO RAVINTELLI BERTHA
Kajon kesä on villi ja vihreä – ”Tulossa kovin kesämenu koskaan!”
Kajo on ravintola, jossa suomalaisen kesän maistaa ehkä kaikkein vahvimmin. Ravintola kun hyödyntää kosolti niin villiä vihreää kuin muitakin luonnonraaka-aineita. Kylmän kevään jälkeen...