KAJO

KAJO

Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä. Suomalaisista luonnonraaka-aineista ammentavasta keittiöosaajasta, Välimeren alueen Michelin-kokista sekä isännöivän palvelun salitaiturista koostuva ravintoloitsijakolmikko laittaa tuulemaan sekä lautasilla koreasti.

LISÄÄ

Rautatienkatu 12, Tampere
ma-pe 16-(00), la 14-(00)
VARAA PÖYTÄ MENU SOITA: 050 329 8044 @ WWW FB

RAVINTOLA KAJO ARTIKKELEISSA

Kajo valittiin Vuoden viiniravintolaksi 2019

Viinilehti on palkinnut tamperelaisravintola Kajon Vuoden viiniravintola 2019 -tittelillä. Palkinto julkistettiin Viini Wine Awards -gaalassa 13.11. Helsingissä, Kalastajatorpalla. Kajo on keittiössä taituroivan kokkikaksikko Veli-Matti Lampisen...

Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten

Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa. Koska kaikkihan sen tietävät, että puuhiililä grillaamalla...

Kajo ja Kurjen tila yhteistyöhön – Raaka-aineet suoraan viljelmiltä Kajon keittiöön

Ravintola Kajo ja vesilahtelainen Kurjen biodynaaminen tila ovat aloittaneet ystävyys- ja yhteistyötoiminnan tilan monipuoliset tuotteet ja ruokakulttuuri keskiössään. Jatkossa Kurjen tilalta tulee Kajon keittiöön...

RAVINTOLA KAJO TAPAHTUMISSA

RAVINTOLA KAJO KARTALLA

Toggle Directions
RAVINTOLA KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044
ma-pe 16-(00), la 14-(00)
Sähköposti: kajo@kajoravintola.fi
  • KAJO