KAJO

KAJO

VIIKONLOPUN NOUTORUOKA-ANNOKSIA RAVINTOLASULUN AIKANA*

Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä. Suomalaisista luonnonraaka-aineista ammentavasta keittiöosaajasta, Välimeren alueen Michelin-kokista sekä isännöivän palvelun salitaiturista koostuva ravintoloitsijakolmikko laittaa tuulemaan sekä lautasilla koreasti.

NÄYTÄ+

Rautatienkatu 12, Tampere

Avoinna ke-to 17-00, pe 16:30-00, la 16-00

TAKE AWAY

*Kajon loihtima Kajo Kotiin on 4 maun menukokonaisuus sesongin parhaista raaka-aineista. Kajolaisten paketoimaan elämyspakettiin sisältyy ruuat, viimeistelyohjeet sekä -video ja juoma- sekä musiikkisuositukset. Hinta on 55€/henkilö (minimitilaus 2hlö).

Tilaukset viimeistään päivää ennen toimitusta klo 18 mennessä sähköpostitse kajo@kajoravintola.fi. Noudot ravintolalta pe-la klo 15-18.

Tilattaessa tarvittavat tiedot:
– nimi
– toivottu noutopäivä ja -aika
– monelleko henkilölle
– mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat

Myös Kajon vieressä sijaitseva viinibaari Villit ja Viinit tempaisee take away -tyyliin. Yksittäisiä take away -annoksia on noudettavissa Kajosta keskiviikosta lauantaihin klo 15-21. Tilaukset tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 8044 329.
Menu julkaistaan aina viikoittain ravintolan sosiaalisessa mediassa.

 

VARAA PÖYTÄ MENU SOITA: 050 329 8044 @ WWW FB

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

RAVINTOLA KAJO ARTIKKELEISSA

Ravintola Kajo

Villit ja Gyros by Kajo – Viikonloppuna vuollaan gyrosta

Villit ja Gyros by Kajo pop up -teema yhdistää perjantaista 16.4. alkaen kaukaisen Kreikan klassikkoherkun ja lähellä tuotetut huippuraaka-aineet. Ravintolaan on hankkia päräytetty gyros-kone, joten...

Pääsiäisruokia pyhien herkutteluun Tampereen ravintoloista – Anna kokkien hoitaa juhlaruokahomma kotiin!

Ravintoloiden pääsiäisherkut kiitävät koteihin! Olemme koonneet tälle sivulle pääsiäisen 2021 take away -tarjontaa. Viime keväänä suuri osa pääsiäisruoista myytiin loppuun, joten kannattaa olla ajoissa...

PE-LA 9.-10.10. | Very Natural Weekend ”Kajoaa” kellarin herkkuihin

Villit ja Viinit -viinibaari kutsuu viettämään iltaa ja maistelemaan viinivaraston erikoisherkkuja yhdessä Ravintola Kajon superinnokkaiden viininkaatelijoiden Marko Simunaniemen ja Juuso Killströmin seurassa. Kaverukset päättivät järjestää viikonlopun, jossa päästään tutustumaan ravintolan laajaan valikoimaan...

RAVINTOLA KAJO TAPAHTUMISSA

RAVINTOLA KAJO KARTALLA

Toggle Directions
RAVINTOLA KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044
Sähköposti:
kajo@kajoravintola.fi
  • KAJO
  • KAJO