Moni etsii seurueilleen kabinettitiloja, mutta koko ravintolankin voi saada yksityiskäyttöön veloituksetta melko pienellekin porukalle – ja aivan kaupungin ytimessä. Purebitessa yli 15-henkinen ruokaileva ryhmä saa koko ravintolan käyttöönsä aivan ilman tilavuokraa – ja vieläpä viikonloppuisinkin.
Aasialaisen ”fonduen” historia venyy yli tuhannen vuoden taakse.
– Asiakkaat ovat tykänneet siitä, että tässä on yhtenäinen tila, jossa juhlia omalla porukalla pöydästä toiseen vaihdellen ja seurustellen. Ravintola on myös aivan keskustassa, joten yöelämään jatkaminen on helppoa, kertoo ravintoloitsija Markus Pajunen.
Myös juomapuoli on kunnossa hyvinkin. Purebiten viinilistan rungon on suunnitellut kisavoitokas viinimestari Heidi Mäkinen, joka on Suomen neljäs Master of Wine.
– Heidi on valinnut viinit sopimaan meidän makumaailmaamme. Halusimme panostaa listan suunnitteluun, sillä aasialaiset maut ovat viineille haastavia. Meillä on paljon pienten ja luomu- sekä biodynaamisten tilojen viinejä, Pajunen kertoo.
Ravintola vapautuu yksityiskättöön viikolla klo 20 alkaen ja viikonloppuna pe-la klo 21 alkaen.
Varaukset ja tiedustelut: info@purebite.fi / 040-9609388
Teksti: Lifestyle Media Oy
Ravintolan soveltuvuus: Pikkujoulut, synttärit ja muut yksityistilaisuudet