meripaviljonki-kesalla2Kelluvan panoraamaravintoIa Meripaviljongin rakennustyöt ovat edenneet loppusuoralle. Keskellä merellistä Helsinkiä sijaitseva Meripaviljonki avataan asiakkaille kevään kynnyksellä, 8. huhtikuuta 2015.

Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.

Graniittiravintolat Oy:n keittiötoimenjohtaja Marko Helenius luotsaa Meripaviljongin kala- ja äyriäispainotteista keittiötä. Ravintolan ulkoisissa puitteissa aistittava keveys on otettu huomioon raaka-aineissa.

meripaviljonki-kesalla

”Meiltä saa tuoretta kalaa ja äyriäisiä joka päivä, ja huomioimme Meripaviljongin tarjonnassa vaihtuvat sesongit. Kesäkaudella panostamme mm. raikkaisiin tuoreisiin kasviksiin, marjoihin sekä klassisiin kala- ja rapuherkkuihin”, Helenius linjaa. ”Keittiömestarin suositusannoksilla tarjoamme asiakkaillemme päivittäin vaihtuvia  ruokaelämyksiä.”

Meripaviljonki on ravintola, joka edustaa suomalaisen keittiön huippuosaamista. Keittiössä suositaan kotimaisia raaka-aineita, minkä lisäksi tarjolla on pohjoismaisia makuja. ”Annokset ovat keveydestään huolimatta runsaat – emme harrasta piperrystä. Haluamme tarjota Meripaviljongin herkkuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille – hintatasomme sopii kaikille”, Marko Helenius korostaa.

Ravintola Meripaviljonki on avoinna ympäri vuoden, seitsemän päivää viikossa, lounaasta iltaan. Asiakaspaikkoja on à la carte -ravintolana 170 ja pöytävarauksia on otettu vastaan jo tammikuun lopusta alkaen.

Ravintolan kotisivut: www.ravintolameripaviljonki.fi

Yritystapahtuma ja yksityistilaisuudet kokous- ja kongressikeskittymän ja luonnon äärellä

Meripaviljongissa on lisäksi erinomaiset mahdollisuudet järjestää yksityistilaisuuksia enimmillään 200 hengelle (cocktail-tilaisuudet 290). Ravintola on osa Paasitornin täyden palvelun kokous- ja kongressikeskuksen muodostamaa kokonaisuutta ja tarjoaa runsaasti uusia vaihtoehtoja myös kokousjärjestäjille.

Meripaviljongin arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Freese Oy ja pääurakoinnista Europlan Engineering Oy. Meripaviljongin rakennuttaja on Helsingin Työväenyhdistys ry.

Meripaviljongin ravintolaliiketoimintaa harjoittaa Ravintolakolmio-ryhmän Graniittiravintolat Oy, joka vastaa myös Paasitornin yhteydessä toimivan neljän muun ravintolan (Juttutupa, Graniittilinna, Paasiravintola ja Paasin Kellari) toiminnasta. Meripaviljongin myötä Ravintolakolmio-ryhmä kasvaa 18 ravintolan kokonaisuudeksi, joka työllistää Helsingissä yli 250 henkilöä.

Ravintolan kotisivut: www.ravintolameripaviljonki.fi

Kuvat: Meripaviljonki Paasitornin edustalla. Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Freese Oy