Yrjönkadun uimahallissa on roomalaisen kylpylän tunnelmaa. Nykyisin uimahalliin voi varata kätevästi liput etukäteen.

Helsingin yhtenä rakastetuimmista vapaa-ajanviettokohteina tunnettu uimahalli henkii 1920-luvun kylpylätunnelmaa. Historiallinen, alkuperäisen ilmeensä säilyttänyt uimahalli vetää kompaktista koostaan huolimatta päivittäin 300-800 asiakasta ja on monen mielestä tunnelmallisinta mitä Helsingistä löytyy.

Yrjönkadun uimahalli on Suomen ensimmäinen, vuosikymmeniä ainoa julkisessa käytössä ollut uimahalli. Sen on suunnitellut arkkitehti Väinö Vähäkallio ja se vihittiin käyttöön 4.6.1928. Yrjönkadun uimahalli oli alun perin useamman eri palvelun talo, josta löytyi paitsi uintimahdollisuus, myös tenniskenttä, fysikaalinen hoitolaitos, kampaamo, tanssiopisto, silityslaitos ja tanssiravintola. Nykyäänkin Yrjönkadun uimahalli tarjoaa erilaisia palveluita, kuten ravintola Café Yrjön, erilaisia saunoja, toisen kerroksen lepohytit, ryhmäliikuntaa ja kuntosalin.

Yrjönkadun uimahallia uudistetaan vuoden 2024 alusta alkaen ja sitä suunnitellaan yhdessä helsinkiläisten kanssa entistä asiakaslähtöisemmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi.

OSTA ENNAKKOLIPPU

VUODEN 2022 KALENTERI
Naisten päivät: keskiviikko, perjantai ja sunnuntai.
Miesten päivät: tiistai, torstai ja lauantai.

Yrjönkadun uimahalli on kylpyläkokemus, joka voi olla hankala toteuttaa yhdessä perheen kanssa, sillä halliin pääsy on sukupuolirajoitettua miesten ja naisten päiviin.

Hotellisuositus löytyy tien toiselta puolen

Solo Sokos Hotel Torni avasi ovensa täysin uudistuneena

Tapahtuma


Yrjönkadun uimahalli

 PÄIVÄT

Naisten päivät: keskiviikko, perjantai ja sunnuntai.
Miesten päivät: tiistai, torstai ja lauantai.

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Yrjönkadun uimahalli
 Yrjönkatu 21 B
Helsinki

Yrjönkatu 21 B
Helsinki

Majoituspaikkoja Yrjönkadun uimahallin lähettyvillä