Yrjönkadun uimahallin hemmottelupäivä miehille

  to 11.4.
  13:00 - 21:00
  Yrjönkadun uimahalli | Yrjönkatu 21 B, Helsinki | iCal

  Yrjönkadun uimahallissa hurjan suosittuja hemmottelupäiviä. Suuren suosion saattelemana miesten hemmottelupäivä järjestetään torstaisin 14.3. ja 11.4.

  ”Äijäpäivinä”, uidaan tunnelmavalaistuksessa ja kuullaan rentouttavaa taustamusiikkia. Tietysti tarjolla on myös hemmotteluhoitoja; intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa ja virkistävää kasvohoitoa (puhdistus, kuorinta, naamio ja tehotipat). Hemmottelut miehille alkavat torstaisin kello 13.00, ja kestävät klo 21.00 saakka.

  Kevyet hoidot maksavat 7€ / kpl, ja ne ovat tarkoitettu ainoastaan hemmottelupäivinä uimaan/saunomaan tuleville asiakkaille. Hoidoissa on käteismaksu, ja ajanvaraus on hemmottelupäivinä paikan päällä. Helmi-maaliskuussa järjestettävissä hemmottelupäivissä molemmissa kerroksissa saa hoitoja, eli 1. ja 2. kerroksessa on omat hierojat ja kasvohoitajat.

  Luonnollisesti myös hemmottelupäivien aikana voi lisäksi nauttia Cafe Yrjön monipuolisista antimista. Hemmottelupäivinä voimassa ovat normaalit sisäänpääsymaksut, ja kassa menee näinä päivinä kiinni 20.00.


  Tapahtuma


  Yrjönkadun uimahallin hemmottelupäivä miehille
  Päivä: to 11.4.
  Aika: 13:00 - 21:00
  Hintaluokka: Norm. sisäänpääsy / Hoidot 7€

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Yrjönkadun uimahalli
  Yrjönkatu 21 B
  Helsinki

  Yrjönkatu 21 B
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan