80-vuotisvuottaan juhlistava Savoy on kiistatta yksi Suomen ravintolainstituutioista. Nostalginen mutta notkea Savoy tarjoilee juhlavuonnaan asiakkaille niin klassikoita kuin jotain aivan uuttakin tutustuttavaksi. Yhä päivittäin...
Nimipäivänsä alla Viikinkiravintola Harald julkaisi lihaisan mahtiannoksen. ”Nälkäisen viikingin haaste” on viikinkikylän annoskokonaisuus, jolla taatusti talttuu pitkästä matkasta saapuvien suurinkin nälkä. Nälkäisen viikingin haasteeksi nimetyn...
Keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen avasivat Espalle toisen Pompierin, joka on lounaan lisäksi avoinna myös iltanautinnoille suunmyötäisestä ruoasta mukavaiseen juomatarjontaan. Poiketa voi lasilliselle ja pikkupurtavalle tai makustella annoksia pitkän kaavan mukaan, joko seurueen kanssa jakaen tai yksinään nautiskellen.
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
Pompier eli suomalaisittain palomies kokkaa kuumia herkkujaan myös eteläespalla.
Tänä syksynä Ravintola Töölönranta palaa ajassa taaksepäin vuosikymmeniin, jolloin vehreillä terasseilla veden äärellä istuttiin iltaa iloisissa tunnelmissa, herkullisen ruoan ja svengaavan musiikin parissa. Asiakkaiden kertomusten ja muistojen innoittama Vintage Menu on tarjolla marraskuun alkuun asti.