fourpure
Vinkki Lontoon matkalle! Fourpure Oatmeal Stout -olutta voi maistella lauantaisin myös panimon hanahuoneessa Lontoossa. Samalla voi pelata myös erän pöytätennistä rennossa tunnelmassa. Ensin olueeseen kannattaa käydä tutustumassa Black Doorissa. Kuva: Fourpure Brewery.

Helsingissä ei tarvitse mennä Lontooseen päästäkseen autenttiseen brittitunnelmaan. Olutravintolassa on säännöllinen kausihanaolut, joka löytyy hanasta kaksi kuukautta kerrallaan.

Fourpure Oatmeal Stout nojaa Lontoon vahvaan perinteeseen tummien porterien valmistusalueena. Tämä kaurastout on väriltään lähes läpinäkymättömän musta (100 EBC) ja mukavan keveä, hieman kermainen vaahto on kauniin kellanruskea. Vierteessä käytetty kaura lisää olueen miellyttävästi pehmeyttä ja lisäksi hyvin tumma suklaamallas tuo tukevuutta runkoon. Humaloinnissa käytetty perienglantilainen Goldings tuo sopivan katkeron sekä raikkautta suutuntumaan 30 IBU:n verran.

Vuoden 2013 Olutravintolan valikoima ja osaaminen janottaa

Ravintolan henkilökunnan olutosaaminen ja panostaminen juomatarjontaan vakuutti myös Vuoden Olutravintola 2013 -raadin.

Ravintolaan tullaan kuitenkin ennen kaikkea pitämään hauskaa.
– Tänne tullaan maistelemaan uutuuksia ja kokemaan elämyksiä hyvien juomien seurassa, kerrotaan ravintolasta. Viikonloppuisin Black Doorista kuoriutuu iloinen juhlapaikka hyvän musiikin ja juoman parissa. Viikonloppuisin tunnelman takaa joko live bändi tai aito esiintyvä DJ. Ei tarvitse mennä Lontooseen kokeakseen autenttisen brittitunnelman. Black Doorissa on myös mahdollista varata tilavuokraton sali (takasali 25 henk.) omaan käyttöön.

 


Ravintolan kotisivut: www.blackdoor.fi