Grecian Bay on Agia Napan kauneimpia hiekkarantoja.

Yhdeksättä vuotta perättäin tämä Välimeressä sijaitseva aurinkoinen Kyproksen saari sai täyden potin vuotuisessa uimavesien laatua käsittelevässä raportissa, joka julkaistiin jo vuonna 2015.

– Kypros on todellinen polskijoiden paratiisi, joka tarjoaa mahtavia rantoja ja kirkkaat vedet. Tämän ovat monet suomalaiset huomanneet, ja siksi he palaavat vuosi toisensa jälkeen viettämään ensiluokkaista rantalomaa, Johan Lantz Kyproksen matkailutoimistosta toteaa.

Kyproksen kaikkien uimapaikkojen vedenlaatu on erinomainen. Puhtaat ja turvalliset uimavedet ovat tärkeitä, kun halutaan pysyä terveenä loman aikana. Ne ovat myös kestävän matkailun edellytys.

Kyproksella on pitkin rannikkoa kokonaiset 57 sinilippurantaa. Sinilippu on rantojen ympäristömerkintä, joka on käytössä 49 maassa.Sinisen lipun avulla rannat osoittavat vierailleen ja lähiympäristölle täyttävänsä tiukimmat vaatimukset vedenlaadun, ympäristön, turvallisuuden ja palvelun osalta.Kunniamainintaa tulee hakea uudelleen joka vuosi, ja tuomaristo päättää, mitkä rannat hyväksytään.