Tornin piha. Kuva: Ravintola Torni.
Tornin piha. Kuva: Ravintola Torni.

Solo Sokos Hotel Tornin kesäpiha on avoinna koko kesän ja pubimenu tarjoaa konstailemattomia ja runsaita annoksia. Keskiviikkoisin on luvassa live-musisointia tai dj.

Tänä kesänä esiintyjäkaarti on varsin tasokas. Kauden aloittaa Tuure Kilpeläinen 8.6.

Tuure Kilpeläisen luotsaama Kaihon Karavaani on kulkenut tietään kuusi vuotta. Alussa yhtye piti omaa klubia pienessä kuppilassa Helsingissä. Nyt neljän levyn ja ahkeran keikkailun myötä ihmiset ovat löytäneet Karavaanin melodisen ja rytmikkään, kaihon ja rillumarein sekoituksen.

KESÄN 2016 PIHAN MUSIIKKITAPAHTUMIA

(keikat ja dj:t pääsääntöisin klo 19-20)

KE 01.06. DJ SÄRMÄ
KE 08.06. KESÄPIHAN AVAJAISET: TUURE KILPELÄINEN
KE 15.06. MANNA feat. MIKKO JOENSUU
KE 22.06. DJ OLENKO
KE 29.06. DJ MOONHEAD
KE 06.07. KAUKO RÖYHKÄ
KE 13.07. DJ JR SOUL
KE 20.07. ULPU
KE 27.07. DJ OLENKO
KE 03.08. ELIAS GOULD
KE 10.08. DJ SÄRMÄ
KE 17.08. DJ MOONHEAD
KE 24.08. KESÄKAUDEN PÄÄTTÄJÄISJAMIT: DJ JR SOUL

Idyllinen, 70-paikkainen Tornin Piha on viihtyisä paikka afterworkeille tai illanvietolle. Tarjolla on myös elävää musiikkia, cocktaileja ja rentoa kesän tunnelmaa keskellä kaupungin sykettä.

– Tornin Piha on suunnattu kaikenikäisille kaupunkilaisille. Siellä viihtyvät kaikki, jotka haluavat nauttia hyvästä fiiliksestä ja ottaa hetken etäisyyttä hälinään aivan kaupungin sykkeessä. Suojaisa sisäpiha tarjoaa ruokaa ja juomaa rennossa hengessä elävän musiikin soidessa taustalla, tiivistää O’Malley’sin isäntä Mikko Laitinen.

Tornin Pihalla maistuvat niin perinteiset juomat kuin kesädrinkitkin. Yksi paikan erikoisuus on Irishmojito – kesäpihan ehdoton suosikki. Siinä kuusenkerkkäsiirappi antaa drinkille ainutlaatuisen maun.

omalleysPaikan päälle kannattaa tulla nälkäisenä. Herkullisia ruoka-annoksia voi tilata Tornin Pihan omalta ruokalistalta. Konstailemattomat ruoka-annokset tulevat Tornin irkkupubi O’Malley’sin keittiöstä, jonka lista on myös kesäpihan asiakkaiden käytössä.

Kuumana kesäpäivänä suojaisa Tornin Piha tarjoaa kaivattua viilennystä. Vastaavasti vilpoisassa kesäillassa kaupunkilaisia lämmittävät viltit ja lämpölamput.

Kesällä saa olla pihalla!

Tornin Piha on auki kaikkina päivinä sunnuntaita lukuunottamatta elokuun loppuun saakka. Sunnuntaisin kesäpiha on suljettu.

Ruokalista ja lisätietoja: ravintolatorni.fi

Lue lisää Suomen vanhin uimahalli Yrjönkadulla on Helsinki-kokemus parhammillaan

Matkailijalle Tornin ympäristö on kiehtova

yrjonkadun-uimahalli
Yrjonkadun uimahalli on Suomen vanhin uimahalli. Kuva: Visit Helsinki.

Solo Sokos Hotel Torni on itsessään nähtävyys, mutta myös sen lähiympäristössä on paljon nähtävää. Yksi mielenkiintoisimpia tutustumiskohteita on Suomen vanhin uimahalli.

Solo Sokos Hotel Torni on kaupungin sydämessä elävä klassikko

Tornin ainutlaatuinen tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, pienistä yksityiskohdista, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista. Hotellin 152 huonetta edustavat artdeco- ja jugend-tyylejä ja persoonalliset kokous- ja juhlatilat ovat erilaisten tilaisuuksien suosikkipaikkoja.

Tornin persoonalliset ravintolat

Tornin kattoterassibaari. Kuva: Visit Finland.
Tornin kattoterassibaari. Kuva: Visit Finland.
Sokos Solo Hotel Toni. Kuva: Visit Finland.
Sokos Solo Hotel Toni. Kuva: Visit Finland.

Ravintola Torni, Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O’Malleys ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia kaupunkilaisten kohtaamispaikkoja. Solo-ideologian mukaisesti Torni on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite: sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona.