Tornin piha. Kuva: Ravintola Torni.
Tornin piha. Kuva: Ravintola Torni.
Solo Sokos Hotel Tornin kesäpiha on avoinna koko kesän ja pubimenu tarjoaa konstailemattomia ja runsaita annoksia. Kesäviikonloppuisin luvassa on jälleen  live-musisointia.

 PIHAN MUSIIKKITAPAHTUMIA
Kesällä 2019 bändit soittavat lauantai-iltaisin klo 21-23.

Idyllinen, 70-paikkainen Tornin Piha on viihtyisä paikka afterworkeille tai illanvietolle. Tarjolla on myös elävää musiikkia, cocktaileja ja rentoa kesän tunnelmaa keskellä kaupungin sykettä.

Tornin Piha on suunnattu kaikenikäisille kaupunkilaisille. Siellä viihtyvät kaikki, jotka haluavat nauttia hyvästä fiiliksestä ja ottaa hetken etäisyyttä hälinään aivan kaupungin sykkeessä. Suojaisa sisäpiha tarjoaa ruokaa ja juomaa rennossa hengessä elävän musiikin soidessa taustalla.

Tornin Pihalla maistuvat niin perinteiset juomat kuin kesädrinkitkin. Yksi paikan erikoisuus on Irishmojito – kesäpihan ehdoton suosikki. Siinä kuusenkerkkäsiirappi antaa drinkille ainutlaatuisen maun.

omalleysPaikan päälle kannattaa tulla nälkäisenä. Herkullisia ruoka-annoksia voi tilata Tornin Pihan omalta ruokalistalta. Konstailemattomat ruoka-annokset tulevat Tornin irkkupubi O’Malley’sin keittiöstä, jonka lista on myös kesäpihan asiakkaiden käytössä.

Kuumana kesäpäivänä suojaisa Tornin Piha tarjoaa kaivattua viilennystä. Vastaavasti vilpoisassa kesäillassa kaupunkilaisia lämmittävät viltit ja lämpölamput.

Kesällä saa olla pihalla!

Ruokalista ja lisätietoja: ravintolatorni.fi

Muuta läheisyydessä

Matkailijalle Tornin ympäristö on kiehtova

yrjonkadun-uimahalli
Yrjonkadun uimahalli on Suomen vanhin uimahalli. Kuva: Visit Helsinki.

Solo Sokos Hotel Torni on itsessään nähtävyys, mutta myös sen lähiympäristössä on paljon nähtävää. Yksi mielenkiintoisimpia tutustumiskohteita on Suomen vanhin uimahalli.

Lue lisää Suomen vanhin uimahalli Yrjönkadulla on Helsinki-kokemus parhammillaan

Solo Sokos Hotel Torni on kaupungin sydämessä elävä klassikko

Tornin ainutlaatuinen tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, pienistä yksityiskohdista, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista. Hotellin 152 huonetta edustavat artdeco- ja jugend-tyylejä ja persoonalliset kokous- ja juhlatilat ovat erilaisten tilaisuuksien suosikkipaikkoja.

Tornin persoonalliset ravintolat

Tornin kattoterassibaari. Kuva: Visit Finland.
Tornin kattoterassibaari. Kuva: Visit Finland.
Sokos Solo Hotel Toni. Kuva: Visit Finland.
Sokos Solo Hotel Toni. Kuva: Visit Finland.

Ravintola Torni, Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O’Malleys ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia kaupunkilaisten kohtaamispaikkoja. Solo-ideologian mukaisesti Torni on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite: sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona.