Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
Hiljattain uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö Jarmo Pihkalan käsialaa. Makumaailmassa ranskalaisuus näkyy...
Uudistunut Radisson Blu Plaza on vakuuttanut kansainvälisen hotelli- ja matkailuoppaan matkailijat.
Radisson Blu Plazan uudistus miellyttää myös liikematkailijoita. Uudistunut hotelli Helsingin keskustassa valittiin Suomen parhaaksi liikematkahotelliksi kansainvälisessä World Travel Awards -kilpailussa.
Rennossa miljöössä  Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in  persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu säännöllisesti sen perusteella, mistä asiakkaat...