radisson-blu-helsinkiKORKEATASOINEN HOTELLI HELSINGIN KESKUSTASTA

Uudistunut Radisson Blu Plaza on vakuuttanut kansainvälisen hotelli- ja matkailuoppaan matkailijat.

Helsingin keskustassa rautatieaseman ja Kansallisteatterin kulmilla sijaitseva Blu Plaza on erityisesti liikematkailijoiden suosima hotelli. Plazan 302 huoneessa moderni muotoilu ja viimeisin teknologia yhdistyvät rakennuksen historiallisiin puitteisiin. Travellers Choice 2014 -listauksessa Suomen toiseksi parhaaksi hotelliksi valikoitunut Blu Plaza pitää sisällään myös persoonallisia ravintoloita.

Hotellin kotisivut: Radisson Blu Plaza

Kitzens ala carteHotellin tilat ja palvelukonseptit uudistuivat äskettäin täysin ja hotelli sai tässä yhteydessä uudenkarheat ravintolat. Uudistuksen lähtökohtana olivat alan globaalit megatrendit kuten yksilöllisyys, nopeasti kehittyvä teknologia, kestävä kehitys ja hyvinvointiin panostaminen.

”Uudistumisen tila on meillä pysyvä – Plaza, ravintola Kitzens, aulabaari HUB sekä Bar 7 Blings kehittyvät jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti”, hotellinjohtaja Inari Lehtinen kertoo.

Lue lisää

Ravintolauutuudet – Kitzens ja Bar 7 Blings tarjoavat yksilöllisiä makuelämyksiä

Plazan lisäksi Suomen parhaan liikematkahotellin tittelistä kisasivat shortlistalla Crowne Plaza, Hilton Kalastajatorppa, Hilton Strand ja Hotel Kämp.

Radisson Blu Plaza Hotel Helsingin Rautatientorilla avautui uudistuneena loppuvuonna 2012. Uudistus tähtäsi modernin, yksilöllisen matkailijan odotusten ylittämiseen.

Radisson Blu Plaza Hotel tapahtumien keskipisteessä

Plaza sijaitsee Helsingin Rautatientorilla, jossa kaikki kaupungin nähtävyydet, kulttuurielämykset ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Hotelli on myös mainio tukikohta huvittelulle. Läheisyydestä löytyy mm. runsaasti kulttuuria ja tapahtumia. Viereisistä kortteleista lötyy mm. Suomen Kansallisteatteri ja yöelämän kirkkainta viihdetarjontaa tarjoava Casino Helsinki sijaitsee aivan hotellin naapurissa.


Vuonna 2012 täysin uudistunut Radisson Blu Plaza Hotel on Made by You, eli sellainen hotelli- ja ravintolaelämys kuin asiakas itse haluaa. Tilat, ravintolat ja jatkuvasti uudistuvat palvelut on suunniteltu siten, että ne vastaavat aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.


Hotellin kotisivut: Radisson Blu Plaza