fabian-helsingin-hotellit

Boutique-hotelli Helsingin keskustassa

Hotel Fabian on asiakaspalautteen perusteella Suomen parhain hotelli. Valinta perustuu maailmanlaajuisen TripAdvisor® -matkailusivuston keräämiin arvioihin, joita matkailijat antavat yövyttyään hotellissa. Erittäin hyvin pärjäsi myös Hotelli Haven, joka päätyi kovatasoisen TOP 25 -listan viidennelle sijalle.

TripAdvisorin myötämä 2014 Travellers’ Choice® -palkinto on osoitettu Royal Ravintoloihin kuuluvan Oy Union Hotels Ab:n omistamalle Hotel Fabianille. Keskeisellä paikalla Helsingin sydämessä sijaitseva hotelli on löytänyt tiensä asiakkaiden sydämiin, sillä Travellers’ Choice perustuu hotellissa majoittuneiden matkustajien antamaan palautteeseen.

Hotel Fabianin saama keskiarvo on huikea 97 %, mikä tarkoittaa, että lähes kaikissa arvioissa hotellia on pidetty erinomaisena tai erittäin hyvänä. Matkailijat suosittelevat sitä erityisesti businesshotelliksi, mutta se on tyylikategorian ykkönen myös luksus- ja romanttisena hotellina. Perheille sopivana hotellina Fabian on sijalla kaksi, kun ykköstilan nappaa Hotel Haven.

TripAdvisorin Travellers’ Choice -palkinto myönnetään jo toistamiseen Union Hotelsille. Hotel Haven, joka sijoittui tällä kertaa listan viidenneksi, on Fabianin tavoin rankattu aiemminkin erinomaisesta palvelusta. TripAdvisorin lisäksi Fabian ja Haven ovat esimerkiksi päässeet ainoina suomalaisina online-matkatoimisto Expedian World TOP 500-listalle.

TripAdvisor on maailman suurin matkailusivusto, jonka avulla matkailijat voivat suunnitella matkaansa. Sivustolla on kuukausittain 260 miljoonaa kävijää, ja sen 150 miljoonaa matkailijoiden antamaa palautetta kohdistuvat yli neljään miljoonaan kohteeseen maailmassa. Suomen hotellien TOP 25 -listalla on mukana hotelleja koko maasta, Helsingistä Kittilään.

”On ilo kuulla, että eräänkin asiakaspalautteen mukaan Fabian hipoo täydellisyyttä”, sanoo Union Hotelsin liiketoimintaryhmän johtaja Roni Saari. ”Teemme joka ikinen päivä parhaamme, että asiakkaat nauttivat olostaan. Vaikka hotellin sijainti on loistava ja tilat ovat viihtyisät, kaikkein tärkeintä on motivoitunut, ystävällinen ja osaava henkilökunta.”

 

TripAdvisor Travellers’ Choice 2014 -tulokset, Top 25 Hotels in Finland: http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop-g189896

Hotellin kotisivut: hotelfabian.fi