Kitzens ala carte2

Radisson Blu Plaza -hotelliin on avattu uusi ravintola- ja baarikokonaisuus Kitzens ja Bar 7 Blings täysin uudistetuissa tiloissa.

Koko Plaza-hotelli uudistuu toimintamallin ja tilojen puolesta ja myös ravintolapalvelut ovat osa uutta Made by You -toimintamallia. Asiakas saa laajat mahdollisuudet räätälöidä hotelli- tai ravintolavierailuaan. Ravintola Kitzens tarjoaa ruokia viidestä keittiöteemasta asiakkaan toiveiden mukaan – ensimmäisenä Suomessa tablet-tietokoneen avustuksella.

Kitzens ja Bar 7 Blings ovat asiakasta varten suunniteltu kokonaisuus, jossa ylellinen nykymuotoilu yhdistyy rakennuksen historiallisiin, Museoviraston suojelemiin 1920-luvun puitteisiin.

”Kitzens on ravintola, jossa asiakas osallistuu aktiivisesti oman elämyksensä suunnitteluun. Asiakas valitsee haluamansa tunnelman ja tunnetilansa mukaisen menun. Henkilökunnan rooli on olla enemmänkin palvelukonsultti ja osata vaistota asiakkaan tarpeet. Haluamme, että Kitzens ja koko Plaza ovat Made by You, sellainen hotelli- ja ravintolaelämys kuin asiakkaamme haluavat”, kertoo Food and Beverage Manager Ari Eilola.

Kitzensin ruokalistan laajuus ratkaisee viimein väittelyt siitä, millaiseen ravintolaan tänään mentäisiin. Seurueesta yksi voi matkata italialaiseen pizzeriaan ja toinen valita skandinaavisia perinneruokia kuten Wallenbergin pihvin. Tätä ruokalistaa ei voi koskaan syödä loppuun. Sijainti Rautatientorilla on helppo niin ensi kertaa Helsingissä vierailevalle kuin kaupunkilaisillekin.

Avuliaan henkilökunnan lisäksi erittäin laajan ruoka- ja juomalistan kesyttämisessä auttaa tablet-tietokoneen virtuaalimenu ja viihtyvyyttä lisää tabletin viihde- ja uutistarjonta. Asiakas voi suunnitella tablet-tietokoneen avulla itselleen juuri sellaisen menun kuin haluaa keittiöperinnerajoista välittämättä tai tutustua valmiisiin ehdotuksiin. Menuja löytyy moniin toiveisiin ja tunnetiloihin ja suosikki löytyy virtuaalimenun hakutoiminnallisuuksilla.

Dekadentin Bar 7 Blingsin nimeen seitsemän on tullut baarin osoitteesta Vilhonkatu 7. Se tarjoaa suojaisan keskustelupaikan sitä haluaville tai kokoillan viihtymispaikan yöelämän ihmelapsille. Bar 7 Blingsin omalta drinkkilistalta löytyvät seitsemän kuolemansyntiä ja niiden vastapainoksi seitsemän hyvettä. Osaavat baarimestarit auttavat valitsemaan myös muut rentouttavat, inspiroivat, huvittavat ja virvoittavat juomat. Bar 7 Blings palvelee hämärästä aamunkoittoon ja pitkästä aikaa myös sunnuntai-illan juhlakansalla on ydinkeskustassa laadukas kohtauspaikka, joka on auki aamuneljään.

Kitzensin keittiöpäällikkö on Riku Peltola, joka on toiminut jo uudistusta edeltäneen Radisson Blu Plazan ravintola Pääkonttorin keittiöpäällikkönä. Bar 7 Blingsin drinkit on suunnitellut baarin toimintaa vetävä Jacek Piasecki, jonka kädenjälkeä ovat Helsingin ja koko Suomen drinkkibaarikentän virstanpylväät Finlandia Bar sekä Sling Inn.

Radisson Blu Plaza Hotel uudistui täysin vuoden 2012 aikana. Hotellin kaikki tilat saavat uuden, ajattoman muotoilun. Kitzens ja 7 Blings toimivat Plaza-hotellirakennuksen historiallisessa, suojellussa osassa. Erityisesti valaistukseen on tilassa kiinnitetty paljon huomiota. Ravintola Kitzensin valaistuksen on suunnitellut ruotsalainen Ljusarkitektur, jolle Plaza on ensimmäinen kohde Suomessa. Sisustuksella ja valaistusratkaisuilla on luotu yhteen tilaan monta erilaista tunnelmaa – romanttisen intiimeistä treffeistä parinkymmenen hengen raisuihin kekkereihin pitkässä pöydässä.