9a427f17b2195047_400x400arMakumatka Belgiaan? Oui! Kalaviikot tulevat taas. Tänä vuonna teemana on Belgia, tuo olutnautintojen luvattu maa. Tarjolla on oluterikoisuuksia, belgialaista purtavaa, sekä kosolti hilpeää pubitunnelmaa.

Delifox ravintolat Oy järjestää Kalaravintoloissaan Belgiaviikot 1.4. – 21.4. Teemaviikkojen ajan ravintoloissa on tarjolla laaja valikoima Belgiasta varta vasten noudettuja oluterikoisuuksia ja vanhoja klassikoita. Lisäksi ravintoloissa voi myös herkutella belgialaisten ruokien parissa. Tarjolla on mm. Chimay-juustoja, simpukoita ja ranskalaisia, sekä belgialaista suklaata. Herkut vaihtelevat ravintoloittain.

Lauantaina 13.4. klo 14 – 24. teemaviikot huipentuvat jo perinteeksi muodostuneeseen Kalakierrokseen. Tapahtuma on maksuton. Päivän aikana jokaisessa Kalaravintolassa on omat Belgian oluttuliaisensa tarjolla, makumaailmaan sopivien herkullisten purtavien kera. Esimerkiksi Ahvenessa paistetaan aitoja belgialaisia vohveleita.

Kalakierroksen voi kulkea omaan tahtiin. Bussit ajavat non-stoppina Kalaravintolasta toiseen 10 tunnin ajan. Ensimmäinen bussi lähtee Hilpeän Hauen edestä Vaasankadulta klo 14.

 

Kalakierroksen bussireitti:

Hilpeä Hauki, Vaasankatu 7

Janoinen Lohi, Linnankoskenkatu 12

Vastarannan Kiiski, Runeberginkatu 26

Leijuva Lahna, Eerikinkatu 14

Punavuoren Ahven, Punavuorenkatu 12

Kaunis Kampela, Lauttasaarentie 10