Koti TEEMANA Helsingin olutravintolat

TEEMANA: Helsingin olutravintolat

Roihuvuoressa on keväällä ainakin kaksi nähtävyyttä. Toinen on Roihuvuoren kukkea kirsikkapuisto ja toinen uudenkarhea ETKO Brewingin taproom. Kumpi on värikkäämpi: oluttölkki vai Kirsikkapuisto? Riippuu...
St. Urho´s Pub eli Urkki on konstailematon olutravintola. Paikka kuuluu myös Arto Nybergin suosikkipaikkoihin. Brittiläisten olutravintoloiden ystävä paljasti vilkkaana Art goes Kapakka -iltana muitakin suosikkejaan pääkaupunkiseudulla.
Black Doorin maine olutharrastajien parissa on kiirinyt jo kauas Helsingin Punavuoresta. Sen hanaolutvalikoima (26) on yksi Helsingin kattavimpia. Myös pulloja löytyy kylmäkaapeista useita satoja, ja myös viskejä hyllymetreittäin.
Myös naapurimaassa Virossa on tällä hetkellä käynnissä valtava pienpanimobuumi, joka on räjäyttänyt alkuun toistakymmentä uudenkarheata käsityöpanimoa.
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.
Maailman suurin olutjuhla on levittäytynyt ympäri maailman ja Helsingissäkin baijerilaiset oluet kuohuavat isoissa litran tuopeissa. Myös HOK-Elannon OlutHuoneissa vietetään Hoktoberfestejä 5.10. asti.