Elokuvien yksityisnäytökset ja laadukkaat presentaatiot ovat tätä päivää yritysmaailmassa.

Juhlapaikat ja kokoustilat saavat koko ajan uusia muotoja. Uusin suuntaus on elokuvien yhdistäminen yksityistilaisuuksiin. Uudistuneen Original Sokos Hotel Presidentin auditorio on jatkossa myös elokuvateatteri. Helsingin keskustassa sijaitseva elämysteatteri Cinema Pressa on suunnattu erityisesti yritysryhmille.

– Auditoriomme on toiminut jo vuosia seminaarien lisäksi muun muassa stand up- ja teatteriesitysten näyttämönä. Sali on uusittu, ja ajanmukainen elokuvateatteritekniikka mahdollistaa nyt myös ensiluokkaisten elokuvien esittämisen, iloitsee Original Sokos Hotel Presidentin kokous- ja tilausravintolan päällikkö Nina Tammilehto.

– Elokuvateatterin myötä voimme tarjota yrityksille monipuolisen elämyksen; laadukkaan kokouksen, herkullisten makujen sekä tasokkaan mutta samalla helpon viihteen kokonaisuuden. Tapahtuma Pressassa on huoleton paitsi järjestäjille myös vieraille, kun kaikki tapahtuu saman katon alla ja ihan kaupungin keskellä, Tammilehto toteaa.

Yhteistyössä Original Sokos Hotel Presidentin kanssa elokuvien esittäjänä toimii kotimainen perheyritys Storyhill.

– Meille on ilo aloittaa yhteistyö Sokos Hotel Presidentin kanssa. Hotellin vasta uusitussa salissa on porrastettu, moderni katsomo, jossa on erinomaiset puitteet nauttia elokuvista. Yritysasiakas saa Cinema Pressassa kaiken yhdestä osoitteesta, toteaa Storyhillin toimitusjohtaja Kaj Itämäki.

Cinema Pressan ohjelmisto

350-paikkaisen Cinema Pressan ohjelmisto on laaja, ja valittavissa on niin kotimaiset kuin ulkomaiset uutuuselokuvat, jotka on mahdollista nähdä jo ennakkoon, ennen ensi-iltaa. Yritysnäytöksiä ja -tilaisuuksia voi keväällä järjestää esimerkiksi elokuvien The Greatest Showman, Veljeni Vartija, Varasto 2, ja Mamma Mia 2 ympärille. Ensi syksyn tilaisuuksiin sopivat mm. Olavi Virta ja Iloisia aikoja sekä Mielensäpahoittaja -elokuvat. Elokuvien lisäksi Cinema Pressassa tarjoillaan event cinema -esityksiä, kuten oopperaa, balettia ja taideaarteita maailman metropoleista.

Elokuvaelämys sopii kokouspäivän jälkeiseksi viihteeksi tai täydentyy Original Sokos Hotel Presidentin ravintolapalveluilla.